Filmax escull Albert Serra per dirigir REC 5

Jaume Balagueró i Paco Plaza s’han mostrat sorpresos per la precipitada decisió de la productora catalana.

 

La cinquena entrega de la saga de terror REC començarà aviat el seu rodatge i tindrà al director Albert Serra com a màxim responsable del projecte. Aquesta decisió de la productora Filmax, posseïdora dels drets de la franquícia, ha sobtat als creadors de l’original Jaume Balagueró i Paco Plaza, que després dels seus exitosos darrers treballs ‘Venus’ i ‘La Abuela’ confiaven que se’ls otorgués el projecte.

 

Segons s’ha filtrat, Albert Serra ha convençut el president de Filmax Julio Fernández que l’acció de REC 5 es podria situar poc després de la tercera. La primera sinopsi que es coneix és que la societat ha anat en massa a veure ‘Avatar 5’ als cinemes i posteriorment la gent ha desenvolupat una patología mental que infantilitza el seu comportament, el que els impulsa a anar al pediatre. És precissament en un centre de pediatria barceloní on una jove coneixeria a la nena Medeiros… Tot plegat, una sinopsi amb referències meta que aprofitaria l’èxit taquiller del film de James Cameron.

 

Avatar 5 ha servit per fer recular a la naturalesa infantil i més instintiva de les persones, i la nena Medeiros ho aprofitaria per fer-los créixer una voluntat agressiva” diu Albert Serra en exclusiva a Zona Morta. Afegeix que REC 5 tindrà molts efectes especials físics i digitals, i per això fa una crida al Departament de Cultura de la Generalitat a que concedeixi una subvenció pública per a finançar el 100% del projecte que té al cap. La resposta de la Generalitat no ha trigat “la subvenció només serà si treballa amb les empreses catalanes DDT i Onirikal Studio”.

 

A més, REC 5 comptaria amb un repartiment d’actors professional, que inclouria Santiago Segura, Ester Expósito i Ana Obregon, a més de la col·laboració de Cañita Brava i Karmele Marchante. Aquesta última aportaria el toc independentista a la producció.

ATENCIÓ: Aquesta notícia s'ha publicat el 28 de desembre, dia dels Sants Innocents.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris