Nova pel·lícula "com es va fer" LA MATANÇA DE TEXAS de Tobe Hooper

Ambitious Entertainment produeix una pel·lícula docuficció basada en el rodatge i estrena de La Matança de Texas.


Si creies que ja s'havia parlat tot sobre La Matança de Texas (1974) de Tobe Hooper doncs estàs equivocat. Ambitious Entertainment ha anunciat que treballa en una pel·lícula documental d'aquest clàssic de cinema de terror de 1974.

Per ser precisos, Ambitious ha obtingut els drets del llibre Chain Saw Confidential: How We Made the World 's Most Notorious Horror Movie, en què el ja difunt actor Gunnar Hansen (Caracuir en la pel·lícula) feia memòria de la seva experiència al rodatge i estrena de La matança de Texas. El llibre va ser llançat al mercat el 2013, dos anys abans que l'actor morís, i va ser escrit per David Dubos.

Les intencions d'Ambitious és la de portar a la pantalla tota la diversió, l'horror i la bogeria de la realització de la pel·lícula de terror dirigida per Tobe Hooper, que va costar 140.000 $ i va recaptar més de 30 milions, generant imitacions i nombroses seqüeles.

Val a dir que la productora iniciarà aviat un càsting, de manera que la producció podria tractar-se d'una pel·lícula docuficció.



Font: DC

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris