Tràiler subtitulat de CAVEAT, la terrorífica nova pel·lícula de Shudder

El terrorífic debut de Damian Mc Carthy serà estrenat a la plataforma Shudder el 3 de juny


Shudder ha llançat el tràiler oficial de Caveat, pròxima estrena en la seva plataforma que estarà disponible el 3 de juny. El que veiem en ell és foscor, horror, i un conill amb un tambor que dóna molt mal rotllo ...

L'irlandès Damian Mc Carthy debuta com a director Caveat, producció irlandesa que va ser presentada en festivals especialitzats en el gènere com FrightFest o el Screamfest Horror Film Festival. Shudder serà la seva estrena mundial en parla anglesa.

Segons el productor Justin Hyne, així és Caveat:

Rodamón solitari, Isaac, que pateix una pèrdua parcial de la memòria, accepta una feina del seu antic propietari Barrett per tenir cura de la seva neboda Olga, una dona amb problemes psicològics que viu en una casa abandonada en una illa aïllada. Quan Barrett convenç a Isaac de limitar els seus moviments a la casa i els deixa als dos sols, es produeix un joc del gat i el ratolí amb Isaac lluitant per sobreviure enmig de l'aterridor ressorgiment de la seva pròpia memòria.


La pel·lícula està protagonitzada per Ben Caplan (Rocknrolla), Jonathan French, Leila Sykes, i Conor Dawne.

Es tracta d'una producció de HyneSight Films. Kieran Fitzgerald s'encarrega de la fotografia i Richard G. Mitchell de la música.

Tràiler subtitulat al castellà de Caveat



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris