Tràiler de 'JUEGA CONMIGO', nova pel·lícula de terror d'Adrián García Bogliano

Juega Conmigo ha estat estrenada a sales de cinema de Mèxic aquest cap de setmana.


Dels productors de Km. 31 arriba ara Juega Conmigo, pel·lícula de terror mexicana dirigida pel veterà Adrián García Bogliano. La pel·lícula va ser estrenada a Mèxic aquest cap de setmana, i posteriorment l'empresa FilmSharks s'encarregarà de les vendes internacionals per distribuir-les.

La història ha estat escrita per Adriana Pelusi. La protagonitza Sofia (Liz Dieppa), una jove mainadera insegura que comença el seu nou treball cuidant dos nens problemàtics. Quan els pares la deixen sola amb els nens, es converteixen en víctimes d'una entitat demoníaca obsessionada amb els jocs dels nens. Ara Sofia haurà de jugar i superar les pors de la infància per intentar salvar-les.

El tràiler oficial de Juega Conmigo mostra referències a pel·lícules com Insidious i Babadook, amb nens que parlen en la intimitat amb un monstre, així com funcionals jump scares. La pel·lícula no té pinta d'inventar la roda, però també és cert que aquest tipus d'obres solen funcionar molt bé entre el públic.

A més de Liz Dieppa, el repartiment també inclou Érick Israel Consuelo, Octavio Hinojosa, Pablo Guisa Koestinger i Valery Sais.

Esperem amb ganes la nova feina d'Adrián García Bogliano, tot i no haver estat escrit per ell. Pel·lícules que ens van fer acostar a ell com No Moriré Sola (2008) i Sudor Frío (2010) són un bon exemple del potencial del cinema llatinoamericà.  



Fuente: SA

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris