'The First Omen': Tràiler de la preqüela de 'La Profecia'

The First Omen 2024

La pel·lícula que explica l'origen del naixement de Damien, el nen diabòlic protagonista del clàssic del terror La Profecia.



L'origen del mal


El clàssic La Profecia torna a l'actualitat enguany amb una preqüela que explicaria l'origen del naixement del nen Damien, l'encarnació del mal en el film de Richard Donner de 1976. Es titula The First Omen, una producció de 20th Century Studios que preveu estrenar-se el 5 d'abril de 2024 als Estats Units. Ahir, va ser presentat el pòster oficial i el primer tràiler.

Des del 2016 que la franquícia de La profecia és inactiva quan va ser estrenada la sèrie televisiva Damien, creada per Glenn Mazzara, i desenvolupant tan sols una temporada. Va ser un desastre de públic i crítica. Anteriorment, es van produir quatre pel·lícules i un remake estrenat als cinemes el 2006.

Aquesta nova pel·lícula de La Profecia és dirigida per Arkasha Stevenson, basada en els personatges creats per David Seltzer, amb una història de Ben Jacobi i un guió de Tim Smith & Arkasha Stevenson i Keith Thomas (Ulls de foc). David Goyer (Hellraiser) i Keith Levine (The Night House) són els productors.

SINOPSI: Quan una jove nord-americana és enviada a Roma per començar una vida de servei a l'església, es topa amb una foscor que la fa qüestionar la seva pròpia fe i a més acaba descobrint una aterridora conspiració que espera provocar el naixement del mal."

El primer tràiler de The First Omen evidencia quelcom renovador respecte les anteriors entregues de la saga, amb un enfocament més espiritual i sobri, i sembla tractar el tema del naixement de Damien, el nen diabòlic del film original. També hi ha impregnat un estil retro dels setanta que també queda plasmat en el pòster oficial del film.

El repartiment està compost de Nell Tiger Free, Tawfeek Barhom (Maria Magdalena), Sonia Braga (El petó de la dona aranya), Ralph Ineson (La Bruixa) i Bill Nighy (Living).

Com dèiem, l'infern arribarà als cinemes a la primavera amb The First Omen. Faltarà confirmar la data d'estrena a l'Estat espanyol, però ara podem fer un primer tast del film i així il·lusionar-nos amb el que ens espera.


Pòster The First Omen

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris