eBay prohibeix una subhasta d'objectes originals de la pel·lícula 'A Serbian Film'


Entre els objectes que es podien adquirir a eBay hi havia pàgines del guió original signades pel seu director Srdjan Spasojevic, també materials de FX, disfresses, storyboards i, el més cridaner de tot: "el bebè".


Sens dubte A Serbian Film va ser, és i serà, una de les pel·lícules més polèmiques del cinema. Fa uns mesos la productora i distribuïdora de cinema de terror d'origen nord-americà Unearthed Films, liderada per Stephen Biro, va comprar els drets de la pel·lícula de Srdjan Spasojevic amb la intenció d'elaborar diferents projectes relacionats, com ara un documental sobre la pel·lícula, una exhibició d'objectes originals que es van utilitzar per al rodatge, així com el rellançament de l'obra original en format 4K amb un metratge estès. Fins i tot ara també es parla d'un remake. En fi, que hi ha A Serbian Film per a estona, i polèmica també per a estona. Anem per parts.

Fa uns dies la productora Unearthed Films va organitzar un esdeveniment a Los Angeles -entre els dies 18 i 21 de maig- centrat en la pel·lícula A Serbian Film i que es va titular "the ultimate fan experience.". Allí els assistents van poder gaudir d'una projecció de la pel·lícula en 4K amb un metratge estès que arribava als 104 minuts, i que posteriorment va tenir un col·loqui de preguntes i respostes amb el director Srdjan Spasojevic. L'esdeveniment també va exhibir objectes originals que es van utilitzar per a la pel·lícula, alhora que els posava a subhastar a eBay.



Entre els objectes que es podien adquirir a eBay hi havia pàgines del guió original signades pel seu director Srdjan Spasojevic, també materials de FX, disfresses, storyboards i, el més cridaner de tot: "el bebé". Molts recordaran aquest nadó perquè a la pel·lícula, després de néixer del ventre de la seva mare, és violat per un home adult. Possiblement, aquesta va ser l'escena més dura de la pel·lícula, tant que va ser el detonant perquè alguns jutges consideressin A Serbian Film com una obra que feia apologia a la pedofília. Doncs bé, aquest nadó de plàstic fet servir per a l'escena també es va posar a la venda a eBay. Allí va estar un temps, fins que l'staff d'eBay va acabar prohibint la subhasta. El motiu pel qual ho van fer ho explica el mateix Stephen Biro a través d'un comunicat:

La "A Serbian Film auction" es va suspendre pel fet que eBay va retirar tots els llistats. Ens disculpem per qualsevol inconvenient que això pugui haver causat. Hem estat parlant per telèfon amb el personal i l'administració d'eBay durant els darrers tres dies, però, malgrat les nostres apel·lacions, la seva posició és que no volen saber res d'A Serbian Film. Fins i tot s'han negat a vendre les disfresses, les joguines de peluix i, bé, les altres coses.

Hem decidit resoldre la situació mitjançant la creació del nostre propi lloc de subhastes en línia; un lloc on eBay va pensar que la policia no podria imposar la prova de moralitat. Hem decidit que no hi haurà més interferència corporativa equivocada a l'elecció dels articles que posem a la venda. Per nosaltres és important que els nostres clients tinguin la llibertat de comprar articles sense que eBay els miri per sobre de l'espatlla i prengui decisions.

Tindrem el nou lloc de subhastes actiu durant la setmana que ve al lloc web de l'Exposició A Serbian a: aserbianexhibition.com


Per a tots els interessats a adquirir objectes originals de la pel·lícula A Serbian Film, només hauran d'estar atents a les novetats que anunciï Unearthed Films de cara als dies vinents. En tot cas, es confirma que la subhasta no es farà a eBay, sinó a través del lloc web aserbianexhibition.com a partir de la setmana que ve (setmana de l'11 de juny).  



(escena de la violación)

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris