ZOMBIE-STRIKE: THE FINAL CHAPTER 2: L'última bellesa humana cau davant dels zombis

Katrin Tequila protagonitza la nova pel·lícula d'Horror Porn, una seqüela de Zombie-Strike: Origin. Ara, el virus Zombid-19 ha mutat Epsilon, 100 vegades més contagiós i sexual.


Horror Porn ha estrenat al seu portal web Zombie-Strike: The Final Chapter 2, la continuació de Zombie-Strike: Origin que es va estrenar el març del 2020 coincidint amb l'inici de la Pandèmia.

I és que la primera entrega va aprofitar argumentalment els estralls de la Covid-19 per presentar una història d'acció, terror i sexe en què un virus anomenat Zombid-19 convertia els humans en morts vivents folladors. Aquesta seqüela també satiritza amb el virus, en aquest cas amb context actual de mutacions del virus (Delta, Lambda...), i ara presenta un món assolat per una variació del Zombid-19 anomenada Epsilon, cent vegades més contagiosa. Aquest és l'argument de Zombie-Strike: The Final Chapter 2:

La pandèmia està fora de control. La malaltia ZOMBID-19 s'ha transformat i la mutació Epsilon és 100 vegades més contagiosa. La terra està envaïda per zombis divertits i la gent lliure està a la vora de l'aniquilació. Les unitats CZS (Counter-Zombie-Squad) especialment entrenades, estan disperses i el seu darrer esquadró lluita per la mera supervivència. Una gran multitud d'infectats ha envoltat l'equip. Una colla de zombis divertits s'abalança sobre una del grup i la viola. May Day! May Day! L'última de les belleses humanes va acabar en un torrent d'esperma calent i la seva crida de socors mai no va ser resposta. Això és la fi!


La fi? Ja ho veurem. Horror Porn promet un desenllaç a aquesta història, però ja se sap que en el gènere de terror les sagues acaben quan el públic perd l'interès.



Katrin Tequila és l'actriu principal de Zombie-Strike: The Final Chapter 2. L'acompanyen Lola Taylor, la guanyadora de dos premis AVN Brittany Bardott, i els actors Matt Darco i George Uhl, així com diversos extres.

Més enllà de l'acció i el terror amb clares referències a [REC] 2, Zombie-Strike: The Final Chapter 2 és un migmetratge porno hardcore amb pràctiques sexuals com el gangbang, el pissing, i l'anal.

La pel·lícula ha estat escrita i dirigida per Sona Martini, cineasta habitual de la productora a més de ser-ho també a les altres productores germanes, com són Perverse Family i Unreal Porn. I torna a fer tàndem amb Nicol Caponne en el disseny de producció, que és qui s'encarrega de treballar tot allò relacionat amb la posada en escena, una cosa importantíssima en el gènere de terror.  



Pots veure la pel·lícula a Horrorporn.com


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris