Horrorland: Christmas Edition, tres dies de terror 100% nadalencs

Mentre que Horrorland encara dona ensurts als visitants fins al 17 de novembre, l'organització del parc ja ha donat a conèixer algunes dades estadístiques de l'esdeveniment així com novetats del seu futur més immediat.


Els dies 28, 29 i 30 de desembre Horrorland tornarà a obrir les portes. En aquesta ocasió ho farà amb una proposta nadalenca 100% de terror.


D'una banda, respecte a la present i alhora primera edició d'Horrorland, es confirma que ja s'han venut el 100% de les entrades que es van posar a la venda, concretament 22.500. De moment Horrorland, que va obrir les portes just fa una setmana (el 12 d'octubre), ja ha vist passar per les seves atraccions terrorífiques fins a 6.000 persones en els quatre dies que porta obert. Davant de tant de volum de gent, el departament de comunicació del parc ha reconegut que s'han format llargues cues per accedir a algunes atraccions, però que la direcció Horrorland està treballant per solucionar-ho. A més, aprofiten per informar-nos que algunes experiències han estat reforçades amb més efectes especials i ensurts.

Aquest any la temporada de Halloween s'allargarà fins al 17 de novembre, moment que Horrorland abaixarà la persiana, però ho farà per preparar-se per a l'assalt següent: Horrorland: Christmas Edition.



HORRORLAND: CHRISTMAS EDITION


Els dies 28, 29 i 30 de desembre Horrorland tornarà a obrir les portes. En aquesta ocasió ho farà amb una proposta nadalenca 100% de terror, on els visitants que hagin perdut la fe al Nadal podran retrobar-s'hi portant la seva carta a un sanguinari Pare Nadal, o enfrontant-se a perillosos follets. El 24 d'octubre es posaran a la venda les entrades d'Horrorland: Christmas Edition, mantenint les mateixes tarifes del present Horrorland.

Horrorland: Christmas Edition tornarà a realitzar-se a l'antiga central tèrmica de Cercs, és a dir, a les mateixes instal·lacions on actualment s'està fent Horrorland.



ACTUALITZACIÓ:

Avui, 24 d'octubre, han sortit a la venda les entrades d'Horrorland: Christmas Edition. Alhora, l'organització del parc ha revelat alguns detalls d'aquesta edició nadalenca, i el més destacable és que es mantindrà el format del present Horrorland. És a dir, que hi haurà disponibles 5 Haunted House a més de l'Escape Room i l'Extreme House (igual que ara), però tot adornat amb un aspecte nadalenc de terror. També que els preus seran els mateixos.

Però també hi haurà alguna novetat respecte a la present edició de Halloween, encara que el departament de comunicació d'Horrorland no les ha acabat de concretar. De moment el que se sap és el següent:


  • Hi haurà una nova Haunted House que substituirà una de les actuals. Es desconeix quina serà la substituïda, i tampoc no se sap com serà la nova.
  • L'aspecte nadalenc tindrà com a principal atracció un Pare Nadal assassí, i a més el públic podrà fer-se fotos amb elfs malignes.
  • Hi haurà canvis i adaptacions a l'Extreme House per millorar-ne el funcionament.
  • La zona de Cabroworld, Games Zone, Food'n'drink i Scare Zone també seran adaptades a l'ambient creepy-nadalenc.


Seguirem atents a les novetats.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris