Jurassic World presenta "Battle at Big Rock", el curtmetratge previ a JURASSIC WORLD 3

Es tracta d'un curtmetratge produït per Universal Pictures que està ambientat un any després del que va passar a Jurassic World: El Regne Caigut.


Ets fan de la saga de Jurassic Park? Doncs si ets d'aquells que tenen poca paciència i els dos anys que falten per a l'estrena de Jurassic World 3 se't fan una eternitat, et recomanem que no et perdis el curtmetratge Battle at Big Rock. Es tracta d'un curtmetratge produït per Universal Pictures que està ambientat un any després dels succeïts a Jurassic World: El Regne Caigut.

Battle at Big Rock està dirigit per Colin Trevorrow, que és precisament la persona que va dirigir Jurassic World i que dirigirà també l'última entrega de la saga, Jurassic World 3. Aquest curtmetratge, de només 8 minuts i estrenat a YouTube el 15 de setembre, és una simple anècdota d'una família que sense voler-ho es veu entremig d'una baralla entre dinosaures, i per això la seva vida correrà perill. Molta acció, molts FX, i una sensibilitat en conjunt que et robarà el cor. Fins i tot també els crèdits finals.

De fet, el que planteja el curtmetratge és una prèvia del que passarà a Jurassic World 3. Segons explica Colin Trevorrow:

El món és més gran que només els personatges que hem estat seguint a les pel·lícules. Finalment, hem tret la història d'Illa Nublar, volíem mostrar una idea d'aquesta nova realitat. Si això realment succeís, veuries una sèrie d'incidents desconnectats a l'atzar que crearien un patró de caos. Volia veure un dels incidents.


Preparem-nos per a Jurassic World 3 de la mà de Battle at Big Rock. Val la pena:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris