Hideo Nakata presentarà SADAKO al 25 Manga Barcelona

El director de pel·lícules com Ringu Dark Water visitarà el 25 Manga Barcelona per presentar el seu darrer film, Sadako, l'última entrega de la saga de pel·lícules basades en les novel·les de Kôji Suzuki.


Tot just quedaven engrunes per acabar el Festival de Sitges 2019, quan la conferència de presentació del pròxim 25 Manga Barcelona que es va realitzar a la carpa Fnac davant de l'Hotel Meliá, va donar a conèixer una de les notícies bomba: Hideo Nakata, director de pel·lícules com Ringu, Ringu 2 o Dark Water, acudirà com a convidat al 25 Manga Barcelona.

La visita de Nakata a l'esdeveniment serà per promocionar el seu darrer film, Sadako, pel·lícula que es va poder veure a Sitges. Així ho va confirmar la directora del Saló, Meritxell Puig, que segons va argumentar la seva visita serà deguda al fet que entre els dies 26 d'octubre i 1 de novembre Nakata estarà a la 30a Setmana de Cinema de Terror de Sant Sebastià, precisament a presentar Sadako. Dit això, en col·laboració amb el festival de cinema basc, Ficomic ha aconseguit que Nakata també presenti la seva nova pel·lícula al 25 Manga Barcelona.

De moment això és tot allò que es va donar a conèixer sobre la visita d'Hideo Nakata a Barcelona. Tot i això, la setmana que ve es donaran més detalls sobre el pla d'activitats en relació amb Sadako i Hideo Nakata al 25 Manga Barcelona.

El 25 Manga Barcelona se celebrarà entre els dies 31 d'octubre i 3 de novembre a Fira de Barcelona. A més d'Hideo Nakata, també s'ha confirmat la presència del cineasta Macoto Tezuka, fill del cèlebre Osamu Tezuka, que vindrà a Barcelona a fer la inauguració de la macroexposició dedicada al seu pare i a presentar la nova pel·lícula, Tezuka's Barbara.  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris