SLEEPLESS BEAUTY serà presentada al Sitges 2020

Així ho asseguren alguns mitjans. Presentada com "un viatge sagnant a mig camí entre Saw i Martyrs", Sleepless Beauty es perfila com una de les pel·lícules més violentes del Sitges 20200


Segons s'ha filtrat en portals com DC i HN, Sleepless Beauty serà presentada a Festival de Sitges 2020. La seva première mundial serà en el Imagine Film Festival.

Sleepless Beauty ha cridat l'atenció de tot el fandom de l'horror quan es va presentar a ella mateixa com "a mig camí entre Saw i Martyrs", una prometedora presentació que convida a pensar que la violència i la sang seran protagonistes. Té aquest argument:

Una jove anomenada Mila no s'adona que està sota vigilància 24 hores al dia, 7 dies a la setmana. Quan arriba a casa un dia, acaba segrestada. Els segrestadors la mantenen en un vell garatge, li parlen a través d'un altaveu i li imposen regles estrictes: no ha de dormir, sinó que ha de complir unes estranyes tasques que li han preparat. Tot sembla traduir-se en les idees malaltes i l'entreteniment malaltís d'algú. Tot i això, la jove no sospita que és part d'un experiment despietat.


Es tracta d'una pel·lícula russa de gènere de terror dirigida a quatre mans per Pavel Khvaleev i Claudia Zie. Seguint amb Pavel Khvaleev potser el públic català es recordin d'ell, quan va presentar el drama de ciència-ficció Involution a Festival de Sitges 2018 i III al TerrorMolins 2015.

En el paper de Mila trobem a Polina Davydova, qui va protagonitzar també III. L'acompanyen Evgeniy Gagarin, també partícip en III, a més d'altres actors i actrius debutants.

Distribuïda internacionalment per Black Mandala, aquest és el tràiler de Sleepless Beauty:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris