'Menéndez: El día del Señor': Estrena a Netflix el 30 d'octubre [Tràiler]

Es tracta d'una coproducció catalana i mexicana que serà estrenada a Netflix el 30 d'octubre, i es podrà veure a 190 països. És la primera d'una trilogia futura de pel·lícules sobre exorcismes poc ortodoxos


Netflix estrena el 30 d'octubre 'Menéndez Part 1: El dia del Señor', la primera d'una trilogia futura que mostraran exorcismes poc ortodoxos. L'estrena es podrà veure a 190 països amb un públic potencial de 193 milions de persones.

Aquest primer lliurament ha estat dirigit pel cineasta barceloní Santiago Alvarado Ilarri, partint d'un guió escrit per ell mateix juntament amb Ramon Salas. Tots dos ja van treballar també al guió de l'anterior film del director, 'Capa Caída', amb què van guanyar el premi a la millor pel·lícula de la secció Noves Visions del Festival de Sitges 2013.

La història la protagonitza Menéndez (Juli Fàbregas), un capellà retirat que conviu amb els fantasmes del seu passat. El capellà tornarà a les tenebres quan un amic li suplica que ajudi la seva filla (Ximena Romo), ja que pensa que està posseïda.

A més de Juli Fàbregas i Ximena Romo, també participen a 'Menéndez Part 1: El día del Señor' dos actors mexicans, Héctor Illanes i Dolores Heredia.

'Menéndez Part 1: El dia del Señor' és una coproducció iberoamericana entre Mèxic i Catalunya, amb la unió de les productores Sula Films i Magno Entertainment. La pel·lícula va ser rodada íntegrament a Mèxic entre abril i maig de 2019.

El director Santiago Alvarado Ilarri descriu així la pel·lícula:

La idea era portar una pel·lícula sobre un exorcisme a un nou terreny, fent una volta de rosca al gènere. Menéndez és violenta, grotesca, terrorífica i amb pinzellades d'humor molt negre. Però també és una pel·lícula sobre personatges complexos que van perduts i arribaran a situacions límit per trobar-se.


L'estrena a Netflix el dia 30 d'octubre del 2020 coincideix, no per casualitat, amb la festivitat mexicana d'El Dia dels Morts i també la festa de Halloween. A continuació podeu veure el tràiler:  



Font: Nota de premsa, Netflix

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris