'Ebola Rex vs Murder Hornets', el crossover impossible que prepara Dustin Ferguson

El creador de pel·lícules com Arachnado, Angry Asian Murder Hornets i Ebola Rex, prepara un crossover que barrejarà els dinosaures, l'Ebola, zombis, abelles gegants, tornados i aranyes voladores en flames.


Et va agradar Ebola Rex? I t'ha agradat Angry Asian Murder Hornets? Doncs de cara al 2021 s'estrenarà el crossover Ebola Rex vs Murder Hornets, gairebé res!

Doncs si, de la ment del rei del cinema caspós actual com és Dustin Ferguson ha estat presentat el pòster de la pel·lícula i argument. És aquest:

El dinosaure malalt d'Ebola lluita a mort amb les Abelles Assassines durant un alçament de morts vivents. Per si no n'hi hagués prou, diversos tornados que contenen aranyes en flames amenaçaran tot el planeta.


Com podeu apreciar Ebola Rex vs Murder Hornets també integrarà a una altra pel·lícula creada recentment per Dustin Ferguson, com ara Arachnado.

De moment la pel·lícula es troba en preproducció, però ja ha estat confirmada la presència de Brinke Stevens i Mel Novak, tots dos partícips a Arachnado i també en altres títols dirigits per Ferguson.

Preparem-nos, perquè algun dia del 2021 podrem veure una pel·lícula que barreja dinosaures, l'Ebola, tornados, abelles gegants, zombis i aranyes voladores en flames. Una pel·lícula així no me la perdo!

Font: IMDB

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris