Netflix prepara una sèrie live-action de 'Yu Yu Hakusho'

El manga d'èxit de Yoshihiro Togashi, que després va ser adaptat en sèrie animi, serà adaptat també amb actors reals. Netflix estrenarà la sèrie simultàniament a tot el món.


Netflix ha anunciat avui dimecres que està preparant una sèrie d'acció real de Yu Yu Hakusho, el manga creat per Yoshihiro Togashi. La companyia Robot (Assassination Classroom) produeix la sèrie, tenint a Akira Morii com a productor.

Kazutaka Sakamoto, director d'adquisició de continguts de Netflix, comenta que ell va créixer amb el manga original i encara recorda vívidament la seva emoció i impacte. Afegeix que Yu Yu Hakusho ara té fanàtics a tota Àsia i la resta del món. També diu que Netflix està formant un equip amb els millors talents del Japó i de l'estranger.

L'estrena de la sèrie d'acció real de Yu Yu Hakusho serà simultàniament a tot el món, encara que no s'ha donat a conèixer la data d'estrena. Tampoc no es confirma el repartiment d'actors.

Aquest anunci coincideix amb el llançament el desembre del 2020 del màniga original a través de l'editorial Ivrea.

Yu Yu Hakusho és un manga creat per Yoshihiro Togashi i que va ser publicat a la revista japonesa Shonen Jump entre 1990 i 1994. Tracta sobre un gamberro de catorze anys anomenat Yusuke Urameshi, que mor en un accident automobilístic just després de salvar la vida a un nen. El món dels esperits està sorprès per la seva mort i li ofereix l'oportunitat de tornar com un "detectiu espiritual" que té la tasca de derrotar els dimonis.

A l'estat espanyol Yu Yu Hakusho ens va arribar en forma d'anime, concretament a Catalunya. Aquesta adaptació a l'anime es va desenvolupar entre 1992 i 1995, i va generar a més dues OVAs, els quals van arribar a ser editats a VHS i DVD. Tot i això, la franquícia ha continuat en desenvolupament fins al mes d'octubre del 2018, quan es va estrenar un nou OVA que adaptava el setè volum del manga, així com el penúltim capítol del mateix titulat "Tot o res".



Aquest 2020 Yu Yu Hakusho va ser adaptat a obra de teatre al Japó a través de la productora Office Endless. L'espectacle, titulat oficialment Butai Yu Yu Hakusho, va ser estrenada el 28 d'agost del 2019 a Tòquio i que va circular posteriorment per altres ciutats del país nipó. Amb vista el 2021 es preveu l'estrena d'una segona obra de teatre.

Font: CN, ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris