Syfy presenta comèdia de terror nadalenca 'Letters to Satan Claus'

Syfy emet el 19 de desembre de 2020 Letters to Satan Claus. Producció de Blue Ice Pictures dirigida per Emma Jean Sutherland.


S'acosta Nadal i amb això les pel·lícules ambientades en aquesta festivitat. També les de terror, i entre elles cal destacar Letters to Satan Claus, TV movie que s'emetrà en exclusiva al canal Syfy el 19 de desembre (Estats Units).

És una comèdia de terror produïda per Blue Ice Pictures, empresa que anteriorment ha realitzat subproductes com Leprechaun Returns també per a televisió. Letters to Satan Claus ha estat escrita per Michael Zara i dirigida per Emma Jean Sutherland, i té aquest argument:

La Holly, després de tornar a la seva ciutat natal, s'enfronta al dimoni del seu passat després d'un simple error tipogràfic a la seva carta a Santa Claus. És un error aparentment inofensiu, però que acaba per convocar Satanàs amb la intenció de matar els seus pares.


L'actriu Karen Knox interpreta Holly, i Jana Peck (The Toll) Satanas/Santa. La resta del repartiment ho completa Franco Lo Presti, Miriam McDonald, Michael Xavier, Joseph Cannata, Juno Rinaldi, Daniel Kash i Jessica Clement.

Aquest és el tràiler de Letters to Satan Claus:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris