'Wrong Turn: The Foundation': Tràiler subtitulat del reinici de "Camí Sagnant"

 La catalana Charlotte Vega protagonitza el reinici de Wrong Turn, escrit pel creador de la saga Alan B. McElroy.


Saban Films ha publicat el primer tràiler de "Wrong Turn: The Foundation" el reinici de la saga Camino Sagnant. El creador de la franquícia Alan B. McElroy és qui ha escrit el guió, i Mike P. Nelson (The Domestics) és qui exerceix com a director.

El tràiler fa referència a la primera entrega de "Wrong Turn2, titulada a l'estat espanyol com a Km 666, la qual cosa confirma que "Wrong Turn: The Foundation" és un reinici de la saga que té present els films anteriors. Aquest és el tràiler.




La pel·lícula té aquest argument:

Un grup d´amics decideix fer una excursió pel sender dels Apalatxes. Aquí faran el desagradable coneixement de la "Fundació", una comunitat de persones que viu a les muntanyes des de la Guerra Civil i que no li agrada la presència d'estranys.


(teaser pòster)


No oblidem que l'actriu madrilenya, però criada a Sitges, la catalana Charlotte Vega, és la protagonista de "Wrong Turn: The Foundation", la qual té una presència destacable al tràiler mostrat. Tot i la seva curta edat (25 anys), ja ha treballat sota les ordres de directores de prestigi com Isabel Coixet, va protagonitzar l'entranyable anunci de la Loteria Nacional 2018 i es va deixar veure en populars sèries televisives, però és al cinema de terror on sembla veure-la més còmoda. I és que fins ara, Charlotte Vega, ha participat a "Els Innocents", "The Lodgers" i la recent "Mosquito State".

A més de Charlotte Vega, en el repartiment consta Matthew Modine (A 47 Metres), Emma Dumont (The Gifted), Damian Maffei (Els Estranys: Cacería Nocturna), Valerie Jane Parker, Chaney Morrow (Haunt), David Hutchinson (American Horror Story), Dylan McTee, Bill Sage, Adrian Favela i Adain Bradley.

La saga "Wrong Turn" va ser iniciada el 2003 per Rob Schmidt amb "Wrong Turn" (coneguda a l'estat espanyol com a "Km. 666: Desviament a l'infern"). Després dels dos seqüeles "Wrong Turn 2 - Dead End" (2007), "Wrong Turn 3 - gir mortal" (2009), es van realitzar les tres preqüeles "Wrong Turn 4" (2011), "Wrong Turn 5" (2012) i "Wrong Turn 6: Last Resort" (2014).  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris