'Demon Slayer: Mugen Train' és la pel·lícula més taquillera de la història del Japó

La pel·lícula basada en l'anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, ha superat en recaptació El Viaje de Chihiro i Frozen, malgrat la pandèmia de Covid-19.


Després de quinze setmanes en cartellera, ha tornat a ser la pel·lícula més vista al Japó el cap de setmana passat.


Demon Slayer: Mugen Train ha recaptat per ara 352 milions de dòlars.


Tot i les restriccions per la pandèmia de la Covid-19, a les sales de cinema japoneses s'està vivint un fenomen sense precedents. I és que la pel·lícula d'anime Demon Slayer: Mugen Train ja és la pel·lícula més taquillera de la història del Japó.


Segons el portal Mantan Web, la pel·lícula ha recaptat prop de 352 milions de dòlars (36,5 bilions de iens), en haver venut 26,67 milions d'entrades de cinema.

El cap de setmana passat, 23-24 de gener, Demon Slayer: Mugen Train ha tornat a ser la pel·lícula més vista en sales de cinema japoneses. I així ha estat posicionada les 15 últimes setmanes, a excepció del cap de setmana del 9 i 10 de gener, que la pel·lícula es va posicionar com la segona més vista.

Aquestes xifres de taquilla han fet que Demon Slayer: Mugen Train hagi superat El Viaje de Chihiro (2002) d'Hayao Miyazaki com la que ha generat més guanys a les sales de cinema del Japó. El Viatge de Chihiro ha recaptat 297 milions de dòlars (30,8 bilions de iens) en divuit anys d'existència.

Cal no oblidar que l'estrena en cinemes de Demon Slayer: Mugen Train de moment només s'ha realitzat al Japó, per la qual cosa aquestes dades continuaran creixent fins a qui sap on. La pel·lícula va ser estrenada el 16 d'octubre.





Demon Slayer llicenciada per Selecta Visión


Demon Slayer ha estat llicenciada per Selecta Visión. Durant el passat Manga Barcelona Limited Edition, la distribuïdora catalana va anunciar l'adquisició de la llicència, i que té previst editar la sèrie Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba en DVD i BD. Encara no hi ha data de llançament.

D'altra banda, també va ser anunciat que Demon Slayer: Mugen Train serà estrenada a sales de cinema espanyoles. Tal com afirma Javi Puertas, Director del departament de Cinema de Selecta Visión, la pel·lícula "Arribarà abans del que penseu."  


Font: ANN, SV


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris