El giallo "Dolorosa Gioia" (Sweet Pain) de Gonzalo López ja a Amazon

El director d'Embrión (2008) llança al gran públic la seva segona pel·lícula. Està protagonitzada per talents com Amiran Winter (Erasmus), Pep Tosar (Mentre Duermes), Paula Célières i Cristian Monasterio.


El juliol de 2019 va ser presentada a cinemes de Barcelona el giallo "Dolorosa Gioia" (Sweet Pain), dirigit per Gonzalo López. Ara el públic de tot el món pot veure de la pel·lícula a Amazon així com adquirir-la en format físic.

El director d'"Embrión" ha recuperat a la seva segona pel·lícula un subgènere pràcticament desaparegut com és el giallo. "Dolorosa Gioia" pretén preservar l'estil d'antany tal com s'aprecia al tràiler oficial i clips de la pel·lícula, recuperant els elements estètics més característics, també els trets de càmera més recurrents, l'erotisme, els passats tèrbols i la mort.

L'argument de "Dolorosa Gioia" és el següent:

Carlo, jove compositor de música, pertanyent a una família adinerada, es troba al bell mig d'una crisi emocional. En traslladar-se de casa, recorda els fets que el van portar al seu estat actual; el moment en què va conèixer Maria, el primer matrimoni, l'obsessió per la música, la infidelitat i les conseqüències que va tenir. Mentre el passat torna en forma de records, Carlo lluita per recuperar la seva vida i tornar a tenir ganes de compondre...


"Dolorosa Gioia" és una coproducció catalana de Sweet Water Pictures, Aved Productions i Bruise Productions, i que té com a director, guionista i coproductor Gonzalo López. En el repartiment hi descobrim noms de la talla d'Amiran Winter (Erasmus), Pep Tosar (Mentre Duermes), Paula Célières, Cristian Monasterio.

Per veure "Dolorosa Gioia" (Sweet Pain) a Amazon clica AQUÍ.



Font: HS

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris