El manga de terror 'The Magic of Chocolate' és adaptat al cinema

Un manga de terror per a nens que ha aconseguit vendre més d'1 milió de còpies al Japó. L'actriu Maho Yamaguchi interpreta la protagonista Chocolat Aikawa.


L'editorial japonesa Shogakukan, propietària de la llicència del manga The Magic of Chocolate, va anunciar dissabte que aquesta mànega creada per Rino Mizuho serà adaptada al cinema amb actors reals. La pel·lícula preveu ser estrenada a sales de cinema japoneses l'estiu del 2021.

Es tracta d'un manga de terror inèdit al nostre país, que se centra a Chocolat Aikawa i la seva botiga Chocolat Noir. Xocolata pot concedir desitjos a les persones amb problemes que acudeixen a la seva botiga, si li donen alguna cosa a canvi.

El director de la live action The Magic of Chocolate és Tomonobu Moriwaki, que ha treballat anteriorment en sèries dramàtiques com SUITS i Real Scary Story. Adaptarà un guió de Tatsuya Kanazawa (Assassination Classroom). Així valora el director el seu treball a la pel·lícula:

La vaig filmar pensant en la bellesa i la por per no perdre la força del màniga original. Vaig poder gaudir de la brillant sensació de barrejar coses de l'escola i elements de terror.


L'actriu que interpreta Chocolat és Maho Yamaguchi, a qui ja podem veure caracteritzada a les primeres imatges publicades.


teaser pòster de la live action The Magic of Chocolate


The Magic of Chocolate va ser publicat per primera vegada a revistes de l'editorial Shogakukan el 2009. El juliol de 2020 va ser publicat el vintè volum del manga, titulat 'Tricky Beans'.

És un manga de terror per a nens que ha aconseguit vendre més d'1 milió de còpies al Japó. Aquesta popularitat la va portar a emetre per televisió una sèrie d'animació estrenada el 2011.

Font: Natalie Comics, ANN, Web Oficial


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris