John Jarratt (Wolf Creek) torna al terror amb 'The Possessed'

Es tracta d'una pel·lícula d'exorcismes australiana escrita i dirigida per Chris Sun, amb qui va treballar anteriorment a Boar. Sinistre primer pòster de The Possessor ja disponible.


Si algun actor australià ha deixat una empremta al cinema de terror del seu país en els darrers anys aquest és John Jarratt. És, ni més ni menys, que el malvat de Wolf Creek, l'anomenat Mick Taylor. Doncs de cara als mesos vinents començarà a circular per festivals la seva nova pel·lícula, la titulada The Possessed, i el primer de la qual -i sinistre- pòster ja ha estat llançat.Escrita i dirigida per Chris Sun (Charlie's Farm, Boar), The Possessed és una pel·lícula de terror sobrenatural protagonitzada per un exorcista (John Jarratt) anomenat Jacob Chandler. Al costat del seu nebot Liam (Lincoln Lewis), durant anys s'han dedicat a purificar els cossos de persones posseïdes pel dimoni, però ara ha canviat alguna cosa i les possessions han augmentat desmesuradament.

Quan Jacob coneix la nova núvia de Liam, Atalie Carlisle (Lauren Grimson), ell reconeix una cosa fosca en la seva mirada: ella també pot veure els condemnats. Jacob no va esperar mai conèixer ningú més com ell, ni va anticipar necessitar la seva ajuda. Un dia, quan el convoquen a una finca amb un passat tràgic, Jacob ha de recórrer a tota la seva experiència i els poders inexperts d'Atalie per descobrir les capes d'engany demoníac que s'amaguen a aquella casa. La mort és aquí i farà qualsevol cosa per ser lliure.

A més dels actors esmentats, el repartiment es completa amb un elenc també australià, com ara John Jaratt, Lincoln Lewis, Angie Kent, Lauren Grimson, Melissa Tkautz, i Jade Kevin Foster.

Val a dir que John Jarratt va treballar al costat de Chris Sun a la pel·lícula de terror Boar.

'The Possessed' ha estat produïda per Glenn Rushton, Lee Rushton, Mark Gardener, Kris Maric, Christine Hulsby, Danny Baldwin, Sue Baldwin, Mitchell Clough.  


Font: DC

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris