'The Sinners': Col·legiales religioses porten els seus pecats al següent nivell [Tràiler]

A mig camí entre Se7en i Joves i Bruixes es posiciona The Sinners, l'anteriorment titulada 'The Color Rose'. El nou títol ha comportat un nou pòster, un nou tràiler i data d'estrena.


Fa uns mesos us vam parlar de The Color Rose, pel·lícula de terror a mig camí entre Se7en i Joves i Bruges en barrejar els cultes d'adolescents d'institut i els set pecats capitals. El que és nou en conèixer-se és que The Color Rose passa ara a anomenar-se The Sinners, i ha estat llançat nou material promocional així com la seva imminent data d'estrena.

Aquest canvi l'hem de considerar com a estratègic comercialment parlant de cara a l'estrena de la pel·lícula, prevista el 19 de febrer de 2021 a la plataforma Vudú. Per això, ha estat llançat un nou pòster i tràiler oficial.



The Sinners és un thriller de terror protagonitzat per set noies catòliques d'institut, que comencen un culte on cadascuna ha d'encarnar un dels set pecats capitals. Així procedeixen, fins que s'adonen que hi ha altres cultes religiosos al seu poble. Una per una comencen a desaparèixer...

El repartiment de la pel·lícula inclou molta joventut i sobretot noies, destacant les actrius Kaitlyn Bernard (1922), Brenna Llewellyn (Gray Matter), Brenna Coates, Keilani Elizabeth Rose, Jasmine Randhawa, Carly Fawcett i Natalie Malaika (Fractura), a més de l'actor Lochlyn Munro (Riverdale, Scary Movie).

La pel·lícula ha estat dirigida per Courtney Paige, una jove cineasta canadenca que els darrers anys ha destacat per la seva faceta d'actriu en sèries com The Arrangement. El guió parteix d'una història pensada per la mateixa Courtney Paige, i ha estat desenvolupat per Erin Hazlehurst i Madison Smith (tots tres debutant com a guionistes).

The Sinners és una producció de Globetrotter Pictures. Brainstorm Media és la distribuïdora de la pel·lícula als Estats Units, i Signature Entertainment al Regne Unit. Tots dos han fet públic el tràiler oficial de la pel·lícula:  



Font: Bainstorm Media, Facebook

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris