Neill Blomkamp s'endinsa al terror a Demonic [Tràiler]

El director de District 9Chappie presenta el tràiler de la seva quarta pel·lícula, la primera de gènere de terror.


És un misteri com es caminarà Neill Blomkamp amb el gènere de terror, però a jutjar pel nivell que ha demostrat en les seves anteriors pel·lícules com District 9Chappie (i sense oblidar els seus curts) estem convençuts que la seva incursió al gènere de terror no decebrà.

Demonic es titula la seva nova pel·lícula, i el tràiler oficial ha estat presentat per Fandango en xarxes socials. És aquest:



Demonic es titula la seva nova pel·lícula, i el tràiler oficial ha estat presentat per Fandango en xarxes socials. És aquest:

La pel·lícula tracta sobre una jove que desencadena terribles dimonis quan unes forces sobrenaturals en l'arrel d'una bretxa de dècades entre mare i filla, es revelen sense pietat.

Carly Pope (Elysium) protagonitza la pel·lícula. L'acompanya Nathalie Boltt (District 9), Chris William Martin (Cròniques de vampirs), Michael Rogers (Beyond the Black Raimbow), i Andrea Agur.

IFC Midnight estrena en cinemes Demonic el 20 d'agost, i en plataformes el 27 del mateix mes. L'estrena a l'estat espanyol encara sense concretar.

Demonic va ser rodada en secret per Neill Blomkamp durant la pandèmia de la Covid-19.   


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris