Tràiler oficial WHISPERING Corridors 6: THE HUMMING (2021)

La sisena entrega de la saga K-Horror caracteritzada per estar protagonitzada sempre per noies d'institut, i tocar temes tabú a Corea com l'homosexualitat.


La terrorífica saga coreana Whispering Corridors llança una nova pel·lícula en 2021, que s'estrena en cinemes de Corea aquest mes de juny i es titula Whispering Corridors 6: The Humming. El tràiler oficial ha estat llançat i promet ser terrorífica.

La pel·lícula se centra en Eun-hee, que és contractada com a subdirectora en la seva antiga escola secundària. Un cop allà comencen a passar coses estranyes en un bany que roman tancat. Els estudiants de secundària Ha-young i So-yeon, que fan servir el bany com amagatall, escolten un tarareo al bany buit i creuen que hi ha un fantasma a l'interior. Ha-young sospita que Eun-hee està relacionada d'alguna manera amb el misteri. Sofrint d'al·lucinacions en la seva presa de possessió, Eun-hee troba a una nena de figura espantosa en el mirall del bany i comença a creure que la nena va ser la que la va portar de tornada a aquesta escola.

L'actriu Kim Seu-hyeong (La Vilana, Mine) interpreta Eun-hee. També estan Kim Hyun Soo, Choi Ri, Kwon Hae Hyo (Península), Jang Won Hyun, i Es-hyun Park.

Lee Mi Young escriu i dirigeix ​​Whispering Corridors 6: The Humming, en el que és el seu debut com a directora. Aquest és el tràiler oficial de la pel·lícula:

La saga Whispering Corridors es caracteritza per estar protagonitzada per noies adolescents i tocar temes com l'amistat i l'homosexualitat, sempre en un context de cinema de terror sobrenatural amb fantasmes.

La Saga Va començar amb Whispering Corridors el 1998, una pel·lícula dirigida per Park Ki-hyeong. Posteriorment es van realitzar 5 seqüeles, inclòs Whispering Corridors 6: The Humming. Totes les pel·lícules de la saga s'adapten en un institut per a noies i les històries no tenen ni els mateixos personatges, ni les mateixes històries, ni tan sols els mateixos directors ni productors.

Aquest llançament suposa la continuïtat de la saga des de 2009, quan va ser llançada Whispering Corridors 5: Suicide Pact amb més pena que glòria, havent estat només estrenada en DVD fora del territori asiàtic.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris