David Howard Thornton confirma que TERRIFIER 2 ja espera l'estrena

L'actor que interpreta Art el Pallasso confirma mitjançant RRSS que la seqüela Terrifier 2 està llista i que ara negocia la distribució.


S'ha fet esperar, però per fi es confirma que Terrifier 2 està acabada. Així ho ha dit l'actor David Howard Thornton, qui interpreta Art el Pallasso en la pel·lícula, a través de Facebook. Diu:

Estic feliç d'anunciar oficialment i finalment que Terrifier 2 està ACABADA! Ara només hem d'acabar d'editar i les vendes als distribuïdors. Un cop fet això, se sabrà la data de llançament. Gràcies per la vostra paciència, serà BÉ recompensada!



La pel·lícula ha estat escrita per Damien Leone, que va dirigir el primer lliurament de la saga All Hallow's Eve i també la segona, Terrifier.

SINOPSI: Després de ser ressuscitat per una entitat sinistra, Art el Pallasso torna al comtat de Miles, on ha de caçar i destruir una adolescent i al seu germà menor en la nit de Halloween.

A més de David Howard Thornton, la resta repartiment inclou els noms de l'actriu de culte Felissa Rose (Campament Sagnant) Lauren Lavera (Iron Fist), Jason Lively (Dimension terror), Samantha Scaffidi (Terrifier) ​​i Tamara Glynn (Halloween 5: La venjança de Michael Myers).



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris