Horrorland ha venut el 40% de totes les seves entrades en quinze dies

 

  • El millor parc de terror d'Europa ha venut ja el 40% d'entrades de les 16.500 disponibles, en una edició que se celebra entre el 15 d'octubre i 6 de novembre de 2021.

  • La inversió d'Horrorland per a aquesta tercera edició ha estat d'1 milió i mig d'euros.

  • 11 dies de terror a Illa Fantasia (Vilassar de Dalt) que generarà 170 llocs de treball i un augment del 30% el turisme als pobles del Maresme.


Ahir, 20 de juliol, Horrorland presentar la seva tercera temporada. Una temporada que destaca pel canvi d'ubicació, que passa a instal·lar-se al parc aquàtic d'Illa Fantasia (Vilassar de Dalt) en detriment de la localitat de Cercs. En aquest acte de presentació han assistit diferents personalitats, com els responsables d'Illa Fantasia Josep Maria i Joan Llit, l'alcaldessa de Vilassar de Dalt Carola Llauró, l'alcalde de Premià de Dalt Josep Triadó, i els dos directors d'Horrorland, Cristina Raya i David Moreno.

A la presentació s'han conegut els detalls d'una edició que estarà encara marcada per la pandèmia, així com les opinions dels principals responsables. Com hem dit, Illa Fantasia acollirà Horrorland, i a això s'han referit Josep Maria i Joan llit: "nosaltres hem posat el terreny i Horrorland el talent. Ha estat un amor a primera vista des del primer dia".

Aquesta relació d'amor sembla mútua amb els organitzadors d'Horrorland, que han reconegut una important oferta per desplaçar el parc de terror la capital d'Espanya. Han dit: "ens han fet ofertes de tot Catalunya i ens han insistit molt per anar a Madrid. Creiem que aquest és el millor destí, ja que compleix els tres requisits que buscàvem: situat a prop de Barcelona (a tan sols 15 minuts), accessible amb transport públic, extensió i terreny suficient per poder seguir creixent i ampliar l'oferta d'atraccions i experiències . "

Per la seva banda, els alcaldes de Vilassar de Dalt i Premià de Mar han destacat l'impacte turístic que tindrà Horrorland les seves localitats. Calculen un augment del 30% del turisme durant la temporada d'obertura. Han reconegut sentir-se orgullosos d'haver estat les poblacions escollides i estan convençuts que per la zona és una molt bona notícia.



Nous personatges i diferents cases de la terror

Sí, Horrorland torna aquest Halloween amb una oferta completament renovada. A partir d'el 15 d'octubre els visitants al millor scream park d'Europa s'enfrontaran a tribus caníbals, presos descontrolats, pallassos assassins tancats en una cuina, rituals mexicans i altres temàtiques que al llarg de les setmanes vinents s'aniran desvetllant. "Una oferta 100% nova, ja que s'ha hagut de construir des de zero", han dit Cristina Raya i David Moreno, directors d'Horrorland. Han afegit que el parc "també oferirà espectacles i animació de carrer mai vista fins al moment. Els espectacles sempre han tingut molt bona acceptació i tot i que és difícil, aquest any, ens volem superar. "

La inversió realitzada per Horrorland per aquesta tercera temporada ha estat d'1 milió i mig d'euros.



170 llocs de traball

Si, es busquen actors, actrius i personal de serveis per a 170 llocs de treball. A principis de setembre es publicaran ofertes de treball per treballar durant tota la temporada d'obertura.

Aquestes ofertes es dividiran entre personal d'accés, restauració, jocs, logística, actrius i actors. També es busquen esfereïdors: personal per fer ensurts; Horrorland s'encarregarà de fer la formació a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en el món del terror i que no tinguin experiència prèvia.



40% d'entrades venudes

El 40% de les entrades disponibles per a la tercera edició d'Horrorland ja estan venudes. Cal no oblidar que aquesta temporada serà molt curta, de tot just onze dies, i hi ha disponibles 16.500 entrades. Destaca David Moreno que les primeres 24 hores de sortir a la venda la web d'Horrorland es va col·lapsar a causa de la forta resposta de públic.

Aquest any, a causa de la situació actual de la pandèmia, el parc ha decidit vendre les entrades per grups. D'aquesta manera es podrà garantir en tot moment la convivència entre grups bombolles i mantenir les distàncies de seguretat durant l'estada al recinte. S'ofereixen diferents modalitats d'entrades a partir de 35 €. Es poden adquirir a la pàgina web de parc.

Font: Nota de premsa


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris