La seqüela NIGHT OF THE LIVING DEAD II reuneix Lori Cardille, Terry Alexander i Jarlath Conroy 36 anys després

Es tracta d'una seqüela no oficial del clàssic seminal zombi de George Romero. L'actor David Howard Thornton (pallasso Art a Terrifier) ​​és un zombi a la pel·lícula.


Els actors i actrius protagonistes d'El Dia dels Morts (1985) de George A. Romero s'han reunit 36 ​​anys després en Night of the Living Dead II. Parlem de Lori Cardille, Terry Alexander, i Jarlath Conroy.



Aquesta pel·lícula es tracta d'una seqüela del títol seminal que va inaugurar la saga a 1968. Ha estat rodada en secret pel director Marcus Slabine (The Dark Offerings). Per ara se saben poques coses sobre la producció, però a la web oficial pots registrar-te i estar alerta a totes les novetats.

Val a dir que l'actor David Howard Thornton (el pallasso Art a Terrifier), serà un zombi en Night of the Living Dead II. Mitjançant el portal Rue Morgue va ser revelada una imatge de l'actor caracteritzat de mort vivent mossegat al maluc per un tauró.



Night of the Living Dead II té lloc en una illa remota on un petit grup de supervivents de l'apocalipsi zombi es refugia, només per enfrontar-se a la terror quan els carnívors troben el camí a terra.

Estarem alerta de les novetats.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris