La seqüela OUIJA SHARK 2 ara en producció

Wild Eye Releasing ha anunciat el rodatge de Ouija Shark 2. John Migliore dirigeix ​​aquesta seqüela que barreja taurons, ocultisme i viatges interdimensionals.


Un any després de l'estrena de Ouija Shark ha entrat en producció una seqüela. Produïda per Wild Eye Releasing i Survival Zombie Films, la pel·lícula ha iniciat el rodatge i es preveu que pugui estar a punt a finals d'aquest any.

Ouija Shark 2 és una altra comèdia de terror amb taurons famolencs carregada de fantasia i ocultisme. El baix pressupost no serà un impediment per elaborar uns efectes especials que animaran escenes d'acció del tauró assassí, que el portaran a viatjar a dimensions paral·leles. Segons el director, la pel·lícula oferirà als espectadors escenes encara més estranyes que les vistes en Ouija Shark.

La premissa argumental segueix al personatge interpretat per John Migliore, que reviu al seu pare Anthony, un lluitador de taurons. És precisament Migliore qui també escriu i dirigeix ​​la pel·lícula.

El repartiment principal el completa Kylie Gough (Illyana) i Simon Wheeldon (Caldura). Deborah Jayne Reilly Smith interpreta un personatge nou anomenat Cressida.

John Migliore no és un novell en això de fer cinema de terror barat. Pel·lícules com Creature from Cannibal CreekExorcism of the Dead i Poltergeist Encounters són obres seves.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris