20 pel·lícules de terror per al 2021 que no has de perdre de vista

Cap remake, seqüela o preqüela apareix en el llistat. Són 20 pel·lícules de terror originals que es podran veure en festivals de cinema, sales comercials, DVD i plataformes aquest 2021.


El 2021 ja és aquí. Estem convençuts que serà millor que el 2020 en moltes coses, però ens genera dures si estarà a l'altura o superarà la qualitat cinematogràfica de gènere terror que hem presenciat l'any passat, ja fos en festivals de cinema, sales comercials, DVD o plataformes. Un exemple d'això és el Top 10 de l'any 2020 que vam publicar fa uns dies.

Per al present any s'acosten nombroses seqüeles, preqüeles i remakes, segurament fruit de la inestabilitat del mercat i conseqüentment l'aposta per part de productores i distribuïdores per títols que garantiran una resposta de públic. Un exemple d'això són produccions com Terrifier 2, Un lloc tranquil 2, Wrong Turn: The Foundation, Espiral, The Conjuring: The Devil Made do It, No Respires 2, Halloween Kills, etc.

Tots volem veure aquest cinema que durarà idees treballades amb anterioritat, però, el 2021, també hi haurà lloc per a un altre cinema de terror. És aquest que no sol aparèixer en els Tops de pel·lícules més esperades de l'any, i ens referim a les independents, les que treballen idees noves i amb risc partint de baixos pressupostos. També les realitzades per cineastes consolidats com James Wan, Lloyd Kaufman o Sion Sono, altres per directors de culte com Kurando Mitsukake i Takashi Shimizu, i altres per realitzadors acomodats en l'extrem com Tom Six i Domiziano Cristopharo.

A continuació us presentem 20 pel·lícules de terror originals que es podran veure al llarg del 2021 en sales de cinema comercials, festivals, DVD i plataformes. Recomanem que no les perdeu de vista:




Great White

Joventut surant en un bot salvavides a 100 milles de la costa, envoltats per taurons famolencs. Ho hem vist mil vegades, i mil vegades ho hem gaudit. Doncs, dels productors d'una altra pel·lícula de taurons molt ben acollida pel públic, The Reef, arribarà el 2021 Great White. Des de fa anys el cinema australià de terror basa gran part de les seves produccions en el regne animal, i solen funcionar bé. Esperem amb ganes Great White.

_____




Black Friday!

Warner Davis Company produeix juntament amb MFW Productions la pel·lícula Black Friday!. Com el seu títol indica, es contextualitza en la popular festivitat consumista prenadalenca, que sol realitzar-se l'última setmana de novembre. Sàtira i horror, en una pel·lícula d'ultracossos que per ara destaca per el seu telentós repartiment d'actors i actrius: Bruce Campbell (Evil Dead), Devon Sawa (Destino final), Michael Jai White (Spawn) i Ivana Baqureo (El Laberint del Faune) principalment. També estan Ryan Lee (Super 8) i Louie Kurtzman (The Coll3cted).

_____




The Onania Club

El director de la trilogia de The Human Centipede, Tom Six, torna el 2021 amb The Onania Club. La pel·lícula tracta sobre un club privat de dones que s'excita presenciant les misèries humanes. Va ser rodada fa un parell d'anys, i el 2020 el cineasta holandès va preparar una presentació privada en petit comitè de mitjans de comunicació i influencers per així recollir opinions. Les reaccions van parlar de "repugnant", "depravada" i "insuportable", així que preparem-aquest 2021 per a una nova dosi de Tom Six.

_____




Death Rider in the House of Vampires

El debut al cinema de Glenn Danzig amb Verotika va deixar clar que el rocker i cineasta té un particular interès per l'erotisme i la sang. La seva pròxima pel·lícula serà un spaguetti western amb vampirs on tots els personatges són xuclasang, i es titula Death Rider in the House of Vampires. La pel·lícula va ser rodada a la fi de 2019 i actualment es troba en el seu procés de postproducció. Compta amb un repartiment de luxe destacant Devon Sawa, així com nombroses aparicions de famosos.

_____




Mad Heidi

Presentada com la primera "Swissploitation" de la història, Mad Heidi és una paròdia en clau humor i terror de la novel·la de literatura infantil Heidi, escrita per Johanna Spyri i que va ser publicada el 1880. Només cal veure el teaser tràiler de Mad Heidi per adonar-se que la cosa promet moltíssim, i fins i tot ens atrevim a dir que és la pel·lícula que esperem amb més ganes del 2021. Per ara ja han aconseguit el finançament per rodar-la, i esperem que a finals d'any puguem arribar-la a veure. És que algú no vol veure a Heidi liderant una revolució antifeixista?

_____




Prisoners of the Ghostland

Sion Sono dirigint a Nicolas Cage. ¿Que cosa més explosiva pot donar-nos el cinema? Se'ns acudeixen poques coses... Doncs es tracta d'un thriller d'acció sobrenatural i amb tints de terror, que compta com un conegut criminal ha de trencar un malefici per així rescatar una nena que ha desaparegut sense deixar rastre. La pel·lícula és japonesa, però compta amb un repartiment internacional, amb noms com Imogen Poots, Bill Moseley i Sofia Boutella. Ja està acabada i serà presentada al pròxim festival de Sundance. S'acosta un recital de cares de meme de Nicolas Cage...

_____




Dos

Dos és un thriller de terror on un home (Pablo Derqui) i una dona (Marina Gatell) desperten despullats en un llit i en una habitació desconeguda per a ells. Però lluny d'haver tingut una nit de passió tots dos estan units pel ventre com si fossin siamesos. El desenvolupament de la història és a temps real, de la mateixa manera que Buried de Rodrigo Cortés.

Es tracta d'una producció catalana a càrrec de Mar Targarona, i serà estrenada en sales de cinema i Netflix en 2021.

_____




Jukai Mura (Suicide Forest Village)

Mentre seguim esperant Howling Village (Inunaki Mura) de Takashi Shimizu (Ju-On), el director japonès ja treballa en una seqüela independent titulada Suicide Forest Village (Jukai Mura). Les dues pel·lícules estan basades en llegendes sobre pobles fantasma del Japó. Ara, el bosc dels suïcidis japonès és adaptat en clau de cinema de terror.

_____




The Deep House

Bastant freds ens va deixar l'últim treball de Julien Maury i Alexandre Bustillo, titulat Kandisha. Però segueixen sent els creadors d'A l'interieurLivid i Among the living, i la seva passió pel gènere és innegable. El seu pròxim treball és The Deep House, pel·lícula de terror subaquàtic amb una casa maleïda situada a les profunditats d'un llac. Allà és on es dirigeixen uns YouTubers fent immersió per explorar-la, però un cop allà descobreixen que hi ha alguna cosa maligna que s'amaga. Té bona pinta, i ja ha estat rodada.

_____




Cyst

Una pel·lícula de terror sobre un quist (si, un puto quist) monstruós. Per arguments demencials com aquest es fa estimar tant la sèrie B. Doncs bé, Cyst ha estat adquirida pel segell Raven Banner, el que ens garanteix uns mínims de qualitat tècnica i artística. De fet, el creador dels FX és Kyle Roberts, el mateix que ha realitzat els FX de les recents Haunt i Wrong Turn: The Foundation. Mad doctors, infermeres cridaneres, carn mutada, humor beneit..., Cyst no cal deixar-perdre.

_____




Shakespeare's Shitstorm

Dues dècades després que Troma Entertainment s'adaptés al seu estil el clàssic Romeu i Julieta de William Shakespeare, titulada irònicament Tromeo y Julieta, ara tornen a la càrrega adaptant un altre clàssic de la literatura shakespereana: The Tempest (1623). Titulada Shakespeare 's Shitstorm i dirigida per Lloyd Kaufman, la pel·lícula és, en paraules del mateix cineasta, la seva pel·lícula més ambiciosa en cinquanta anys. També, serà la seva última pel·lícula dirigida.

El 2020 la pel·lícula va ser presentada en diversos festivals de tot el món, però no a l'estat espanyol. S'ha anunciat que aviat s'estrenarà directament a la plataforma de Troma Entertainment.

_____




Till Death

Megan Fox (Jennifer 's Body) protagonitza Till Death, un thriller violent rodat a Bulgària. La història arrenca amb el seu personatge emmanillat al cadàver del seu marit, i haurà d'intentar sobreviure a dos assassins contractats per matar-la. Una interessant premissa que suposa una bona oportunitat perquè l'actriu nord-americana demostri els seus dots interpretatius, moltes vegades qüestionades.

_____




Slashlorette Party

Slashlorette Party és un slasher que neix a partir d'un tràiler fals que va aparèixer a mitjan metratge de Streets of Vengeance (2016), l'anterior pel·lícula del director Paul Ragsdale i Angelica d'Alba. La idea dels seus responsables és de formalitzar una pel·lícula que respecti els clixés de l'slasher, però aportant una estètica dels vuitanta en la seva posada en escena. Les seves primeres imatges combinen la sensualitat amb la sang.

La distribució de la pel·lícula ha començat al gener de 2020 als Estats Units.

_____




Maniac Driver

Maniac Drirver es titula la nova pel·lícula del cineasta japonès (establert a Los Angeles) Kurando Mitsukake, director de perles com Gun Woman i Karate Kill. No sabem ni de què tracta, però venint d'aquest boig director (per a molts encara a descobrir) ja és motiu per focalitzar l'atenció al projecte. Per ara se sap que Maniac Drirver ha estat rodada i que serà estrenada aquest 2021.

_____




Confessions of a Necrophile Girl

El cineasta Domiziano Cristopharo (A Taste of Phobia, ILL: Final contagium) ens té acostumat a treballs que barregen l'horror, el gore i l'erotisme, però tot portat a l'extrem. La seva nova pel·lícula és Confessions of a Necrophile Girl, i explica la història real de Karen Greenlee, una dona nord-americana que va admetre haver practicat sexe amb desenes de cossos morts.

_____




Violent Starr

Atents a Violent Starr, un space opera de sèrie B amb tints de terror que preveu finalitzar la seva postproducció aquest mateix 2021. D'origen alemany, té a director i guionista Oliver Tietgen (ABCs of Superheroes) com a responsable del projecte, que treballarà colze a colze a la banda del gran Steve Howarth (Moon), el responsable dels FX. Com és Violent Starr? Com indicàvem és una space opera que remet a les que es produïen en els anys vuitanta al més pur estil Star Crash, d'aquestes que inclouen a bons i dolents, multitud de naus espacials, alienígenes i idees estranyes, però a diferència d'aquelles Violent Starr tindrà una major dosi de sexe i violència. Està protagonitzada per Brianca Bradley (Wyrmwood) i Michael Berryman (Las colinas tienen ojos).  

_____




Jakob's Wife

Després de dirigir la interessant Girl in the Third Floor, Travis Stevens torna aquest 2021 amb Jakob 's Wife. Es tracta d'una producció de AMP International, la mateixa empresa que va crear recentment la guardonada Amulet. De nou, la pel·lícula desenvolupa una història de terror sobrenatural, que segueix a una dona d'uns 50 anys que, després d'una trobada casual amb "el Mestre", adquireix un poder a canvi de pagar un gran preu. Està protagonitzada per Barbara Crampton (Re-Animator), Larry Fessender (Stake Land), Bonnie Aarons (La Monja), Mark Kelly (Fear the Walking Dead), i Phil Brooks (Girl On The Third Floor). Bona pinta.

_____




Malignant

El director més solvent d'aquest mil·lenni és indubtablement James Wan. Ha dirigit pel·lícules imprescindibles per entendre les tendències de les dues últimes dècades, com van ser Saw i Insidious, i ara torna el 2021 amb una nova pel·lícula de terror. Aquest retorn és motiu d'alegria i expectació per tots els fans de l'horror. Inicialment titulada "Silvercup", finalment es titula Malignant, i tracta sobre dues dones que fugen d'un ésser que les persegueix. No se sap molt més de la pel·lícula, només que serà una pel·lícula de terror giallo al més pur estil Profondo Rosso i que s'estrenarà en sales de cinemes de l'estat espanyol el 14 d'agost de 2021. Hype nivell llegenda.

_____




Run Sweetheart Run

Una tal Shana Feste debuta al cinema amb Run Sweetheart Run, la que serà una de les pel·lícules fortes de la productora Blumhouse de cara a aquest any. Basada en fets reals, la pel·lícula tracta sobre una dona que intenta tornar a casa després d'una cita a cegues que es torna violenta. La protagonitza Ella Balinska, i de la mateixa manera que amb Get Out, Run Sweetheart Run tindrà lectures en clau racial. A més, parlarà sobre la misogínia a la qual es veuen abocades les dones diàriament, convertint-la en una "maledicció".

La pel·lícula va ser presentada a Sundance 2019 i va rebre bones crítiques, moltes d'elles reconeixent l'efectivitat dels seus moments d'horror. Serà estrenada directament a Amazon aquest any.

_____




There's Someone Inside Your House

Basada en la novel·la d'homònim títol de Stephanie Perkins, There 's Someone Inside Your House (Hi ha algú a casa teva) és un slasher que serà estrenat directament a Netflix aquest 2021. La dirigeix ​​Patrick Brice (Creep, Creep 2), i la història la protagonitza Makani Young (Sydney Park), una jove que es trasllada a Nebraska per realitzar el seu últim any de secundària. Un cop allà coneix a un grup d'amics, però aviat un misteriós assassí emmascarat comença a exposar el secret més fosc de cada un d'ells abans d'assassinar-los.

Segons els productors de la pel·lícula, com són Shawn Levy i James Wan, There 's Someone Inside Your House és el "slasher de l'any", en la línia de pel·lícules com Scream o Sé el que vau fer l'últim estiu.  

_____


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris