Tràiler de la comèdia Sci-Fi ESCAPE FROM AREA 51

Frankie Sixx, filla de l'fundador \ baixista de la banda de rock Mötley Crüe, protagonitza al costat de Donna D'Errico la pel·lícula.


Cleopatra Entertainment ha llançat el tràiler oficial d'Escape From Àrea 51, una comèdia de ciència-ficció eròtica que serà estrenada en plataformes i DVD aquest estiu.

La pel·lícula està dirigida per Eric Mittleman (Comic Book: The Movie). El repartiment compta amb la filla de l'fundador \ baixista de la banda de hard rock Mötley Crüe Nikki Sixx, anomenada Frankie Sixx, en el que és la seva primera interpretació en el cinema. També està Donna D'Errico (Els Vigilants de la Platja) com la sexy extraterrestre, així com i Chris Browning (Sons of Anarchy).

Escape From Area 51 promet ser una barreja entre Barbarella i Flash Gordon, ressaltant la comèdia.

Segons Robert Rhine (Cleopatra Entertainment) "Escape From Area 51 explora la possibilitat que un extraterrestre escapi d'un laboratori ultra secret de Nevada després de l'atemptat d'uns joves conspiradors".

Escape From Area 51 s'estrena 31 d'agost a DVD \ Blu-ray i plataformes. A casa nostra haurem d'esperar. Per ara gaudiu el seu simpàtic tráiler oficial:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris