ADORATION, obsessió i destrucció en la nova pel·lícula de Fabrice du Welz


Es tracta d'una pel·lícula francesa sobre dos nens adolescents que l'amor els porta a l'obsessió i finalment a la destrucció. Adoration serà presentada al Festival de Sitges 2019


Si hi ha una pel·lícula europea que podrem veure a Sitges 2019 i rellueix amb força, és el nou treball del realitzador belga Fabrice du Welz, responsable de pel·lícules tan ben valorades per públic i crítica com Al·leluia, Vinyan o Calvaire. La seva nova pel·lícula es titula Adoration és una pel·lícula francesa que sembla que anirà molt a la línia de Al·leluia, en tractar una història sobre dos nens adolescents que l'amor els porta a l'obsessió i finalment a la destrucció.

Adoration està escrita i dirigida per Fabrice du Welz, i té prevista l'estrena en cinemes francesos el 22 de gener de 2020. L'argument de la pel·lícula és el següent:

Paul, de dotze anys, viu aïllat amb la seva mare, que treballa en un hospital psiquiàtric privat al bosc prop de casa seva. Un dia, Paul es troba amb una jove adolescent anomenada Glòria, una nova pacient misteriosa amb la qual ràpidament s'enamora. Mentre la jove parella forja una amistat temptativa, Glòria convenç a Paul perquè l'ajudi a escapar. Però quan s'embarquen en un perillós viatge junts, la seva devoció es posa a prova a mesura que la imprevisibilitat perillosa de Glòria comença a sorgir gradualment.


En el repartiment de la pel·lícula trobem noms com Thomas Gioria i Fantine Harduin, a més de Benoît Poelvoorde (Va passar a prop de casa), Laurent Lucas (Calvaire, Al·leluia, Raw), Gwendolyn Gourvenec, Peter Van den Begin, Charlotte Vandermeersch, Martha Canga Antnio i Anaël Snoek (Cannibal).

Esperem que Adoration prengui distància argumental d'Al·leluia i no sigui una simple versió teen d'aquella. De moment no us perdeu el tràiler de la pel·lícula:  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris