Bogeria J-Horror al tràiler oficial MIMICRY FREAKS de Shugo Fujii

El director nipó ha traduït a la cultura japonesa el llenguatge terrorífic nord-americà.


Ens hem quedat perplexos, potser fascinats al mateix temps que terroritzats, no ho sabem encara, potser necessitem digerir el que hem vist al tràiler de Mimicry Freaks. Aquesta és una pel·lícula de terror japonesa del 2019 inèdita al nostra país, però que s'ha deixat veure a festivals de prestigi com BiFan o Buenos Aires Rojo Sangre.

Titulada originalment "Chô-gitai ningen", Mimicry Freaks promet una història sagnant i inquietant que recull el folklore japonès supersticiós, el kaidan, actualitzant les idees en un context de present. Té aquest argument:

Un matí, un home anomenat Fuma es desperta al mig d'un bosc quan de sobte és atacat per un monstre guerrer japonès tradicional conegut com a Namahage. Mentrestant, un planificador de casaments porta una parella i el pare de la núvia a una sala de cerimònies de casament, situada al bosc, per a fer l'assaig. Mentre van de camí el seu cotxe s'espatlla també en mig del bosc.


Shugo Fujii escriu i dirigeix la pel·lícula. Segons el director, la seva idea és la de fer una obra que porta l'estil de terror nord-americà i traduir-lo al japonès. És per això que a Mimicry Freaks es pot apreciar essència japonesa del J-Horror, com l'Oni (mal japonès), quimonos, arbustos de bambú, una casa vella, un pantà, un ferrocarril abandonat, etc.

Si us crida l'atenció podeu comprar-la a aquest enllaç en DVD/Blu-ray. Està en japonès amb subtítols en anglès.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris