Imatges de NIGHTMARE ALLEY, nova pel·lícula de Guillermo del Toro

El director mexicà guanyador d'un Oscar prepara un nou film, aquest cop allunyat del gènere fantàstic i proper al thriller noir.


La nova pel·lícula de Guillermo del Toro es titula Nightmare Alley, una producció de Searchlight Pictures que preveu la seva estrena a sales de cinema al gener de 2022.


A través de Vanity Fair han sigut publicades les primeres imatges Nightmare Alley, on es poden veure els principals actors i actrius. El que presenciem és una suposada aproximació del film cap al thriller negre en detriment del gènere de terror, i així ho explica el mateix director en eclaracions al mateix mitjà:


M'ha passat igual que amb Crimson Peak, que la gent esperava una pel·lícula de terror. No té cap element sobrenatural. Es basa completament en un món real. No hi ha res fantàstic. És una pel·lícula molt diferent del meu cinema habitual


Està protagonitzada per Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman, Mary Steenburgen i David Strathairn.


Nightmare Alley es basa en una novel·la de William Lindsay Gresham del 1946, i va ser adaptada al cinema el 1947 on Tyrone Power va ser protagonista. La història la protagonitza un buscavides (Bradley Cooper) que s'alia amb una pitonissa (Cate Blanchett) per a estafar milionaris.






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris