Pòster oficial THE POSSESSED de Chris Sun

John Jarrat (Wolf Creek) planta cara al dimoni en aquesta pel·lícula d'exorcismes australiana


Ja disponible el pòster oficial de The Possessed, pel·lícula d'exorcismes australiana inspirada en fets reals que s'estrena a finals de 2021. El pòster i tràiler oficial de la pel·lícula són distribuïts per Nexus Films.

La pel·lícula ha estat escrita i dirigida per Chris Sun, i té com a protagonista a John Jarratt, el dolent de Wolf Creek.

Jarratt interpreta un exorcista anomenat Jacob Chandler. Al costat del seu nebot Liam (Lincoln Lewis), durant anys s'han dedicat a purificar els cossos de persones posseïdes pel dimoni, però ara alguna cosa ha canviat i les possessions han augmentat desmesuradament.

Quan Jacob coneix a la nova núvia de Liam, Atalie Carlisle (Lauren Grimson), ell reconeix alguna cosa fosca en la seva mirada: ella també pot veure els condemnats. Jacob mai va esperar conèixer a ningú més com ell, ni anticipar necessitar la seva ajuda. Un dia, quan el convoquen a una finca amb un passat tràgic, Jacob de recórrer a tota la seva experiència i els poders inexperts d'Atalie per descobrir les capes d'engany demoníac que s'amaguen en aquesta casa. La mort és aquí i farà qualsevol cosa per ser lliure.

A més dels actors citats, el repartiment es completa amb un elenc també australià, com són John Jarrat, Lincoln Lewis, Angie Kent, Lauren Grimson, Melissa Tkautz, i Jade Kevin Foster.

The Possessed s'estrena en cinemes australians el novembre de 2021. 



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris