COSMÈTICA DE L'ENEMIC de Kike Maíllo competirà a la Secció Oficial

El director de l'exitosa Eva, tornarà a Sitges per presentar l'adaptació al cinema de la novel·la d'èxit d'Amélie Nothomb, que ha arribat a vendre més de 700.000 còpies a tot el món.


Es va anunciar de boca-orella durant la presentació de Festival de Sitges 2020, però ara ja és oficial: El thriller Cosmètica de l'enemic (A Perfect Enemy) del cineasta català Kike Maíllo, competirà a la Secció Oficial a Competició del Sitges 2020.

El director de títols multipremiats com Eva, tornarà a Sitges per presentar el seu tercer llargmetratge, adaptant aquest cop la novel·la escrita per Amélie Nothomb. Traduïda a 24 idiomes, Cosmètica de l'enemic ha arribat a vendre més de 700.000 còpies a tot el món. Per Kike Maíllo aquest projecte suposa la seva primera producció internacional, tot i això ha decidit confiar en un equip tècnic format majoritàriament a l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).

Cosmètica de l'enemic té aquest argument:

Jeremiasz Angust és un arquitecte d'èxit que acaba perdent el seu vol a causa d'una misteriosa jove anomenada Texel Textor, que li aborda de cop i li impedeix agafar el vol. Els dos personatges iniciaran una conversa que a poc a poc anirà enrarint fins a esdevenir una cosa sinistra i criminal.


El paper de Jeremiasz Angust ho interpreta Tomasz Kot (Cold War), i el de Texel Textor l'actriu Athenea Strates (Troia). També participen Dominique Pinon (Alien Resurrection) i Marta Nieto (Mare).

Kike Maíllo va inaugurar el Festival de Sitges 2011 amb Eva. Pocs mesos després va guanyar 5 premis Gaudí incloent el de 'Millor Pel·lícula en Llengua Catalana' (IV Premis Gaudí); a més, també, va obtenir un Goya a la millor direcció novell.

El Festival de Sitges 2020 tindrà una forta presència de cinema català i espanyol. Més enllà de Cosmètica de l'enemic, també han estat confirmades pel·lícules com Malnazidos (pel·lícula inaugural), No Mataràs de David Victori, i La vampira de Barcelona, ​​un terrorífic drama basat en fets reals que dirigeix ​​Lluís Danés.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris