TerrorMolins 2021 - Totes les pel·lícules del festival

La 40a edició del festival de cinema de terror de Molins de Rei se celebra del 5 al 14 novembre de 2021


El festival de cinema TerrorMolins ha presentat ja la seva programació oficial, de la serà la seva 40a edició. Després d'un primer avançament de títols la mar d'engrescador, ara ja es pot consultar la totalitat de les pel·lícules que s'hi podran presenciar, entre les quals destaquen V/H/S/94, pel·lícula que obrirà el certamen.

Entre les pel·lícules que es podran veure a les pantalles del festival hi ha tres estrenes europees i quatre estrenes nacionals. A més, es recuperaran quatre films imprescindibles del cinema de gènere dels anys setanta d'autors com Pere Portabella, Bigas Luna o Iván Zulueta, a qui homenatja l'espot del TerrorMolins 2021.

La inauguració a càrrec de V/H/S/94 suposarà la presentació europea d'aquest film que suposa la quarta entrega d'aquesta franquícia d'èxit. També hi seran altres esperats títols del gènere de terror com The Medium, The Sadness, Violation o Offseason, a més de premières catalanes com l'esperada Crabs, Jakobs's Wife, The Maid o la revisió contempoània del slasher Slumber Party Massacre produït en el seu dia per Roger Corman. La sensació de Canes 2021, The Innocents, tancarà l'edició a la gala de cloenda.

Podeu consultar la programació completa a la web oficial de TerrorMolins.

L'espot del 40è TerrorMolins homenatja Arrebato un dels films de gènere més trencadors i importants de la història del país, que es podrà veure a la secció retrospectiva.

TerrorMolins se celebra del 5 al 14 novembre de 2021 a Molins de Rei. Uns dies abans, del 28 d'octubre al 21 de novembre es farà la secció 'Videodrome', on es podrà veure pel·lícules Online.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris