The Asylum revisa DUNE: ¡PLANET DUNE!

Els cucs de sorra gegants de Dune de Denis Villeneuve passen pel filtre de la productora The Asylum, especialitzada en cinema de Serie Z


La productora The Asylum ha realitzat la seva particular revisió a l'èxit de taquilla del moment, Dune de Denis Villeneuve. Es titula Planet Dune, i la seva proposta és la d'explotar els elements fantasiosos i d'acció del film/novel·la original amb un format molt més auster i conscientment ridícul.

Aquesta productora nord-americana està especialitzada a fer pel·lícules que aprofiten la tirada comercial d'un títol d'èxit. Cinema d'explotació de tota la vida, però que avui, amb els videoclubs ja extingits, ha trobat una sortida comercial molt rendible al mercat televisiu. Títols recents com Jungle Run, Triassic Hunt o Ape vs. Monster en són un exemple d'èxits de públic (els èxits cinematogràfics ja són un altra història...).

Planet Dune tracta sobre una tripulació que té la missió de rescatar una base abandonada en un planeta desert. Un cop allà, els tripulants es veuen atacats per uns depredadors del planeta: cucs de sorra gegants.

La pel·lícula està dirigida per Tammy Klein i Glenn Campbell, dos debutants, però no menys experimentats al món del cinema. Klein és un especialista en el camp dels efectes especials des de fa cinquanta anys, i obres com Tron i Johnny Mnemonic, amb notables efectes digitals, porten la seva firma. Campbell en canvi ha fet la seva carrera a la interpretació i s'ha deixat veure a nombroses pel·lícules de terror de baix pressupost com Z Nation o Sharknado 5.


Sean Young (Blade Runner), Emily Killian (The Chosen), Tammy Klein, Clark Moore, Anna Telfer (Aquarium of the Dead), Sharon Desiree (Monster Hunters), Sienna Farall (Insidious 2), i Ramiro Leal protagonitzen el film.


Encara no hi ha tràiler ni pòster oficial. Planet Dune està en procés de postproducció i estarà disponible a plataformes a finals de 2021.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris