Tràiler de DARK CLOUD, pel·lícula de ciència-ficció “més pertorbadora que un episodi de Black Mirror”

Black Mandala presenta nou film de gènere fantàstic sobre com la tecnologia pot superar la ment humana.

 

L'empresa neozelandesa especialitzada en gènere de terror Black Mandala, ha fet públic el tràiler i pòster de la seva nova adquisició, titulada Dark Cloud. Es tracta d'un thriller de ciència-ficció dirigit per nord-americà Jay Ness.

 

Black Mandala, que exerceix com a productora, avisa que Dark Cloud és “més pertorbador que un episodi de Black Mirror”. Ja veurem com queda tot.


La història del film posa en relleu com la tecnologia a vegades supera a la ment humana. Un accident, la rehabilitació i una dona atractiva que forma part d'un experiment en què s'ha d'enfrontar a una casa intel·ligent, són els elements que donen força al guió del film.


Dark Cloud compta en el seu repartiment amb Alexys Gabrielle, Brittany Benjamin, Emily Atack i Hugo Armstrong (Fear the Walking Dead). Narra com Chloe intenta recuperar la seva antiga vida, després de patir un greu accident, oferint-se com a voluntària per provar una nova teràpia de rehabilitació que utilitza intel·ligència artificial. La IA, coneguda com a AIDA, farà qualsevol cosa per mantenir a Chloe fora de perill...

 

 

FONT: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris