Horrorland tanca la seva tercera temporada amb un 100% d'ocupaciĆ³

La tercera temporada d'Horroland s'ha celebrat entre els dies 15 d'octubre i 6 de novembre a Illa Fantasia (Vilassar de Dalt).


El parc de terror mĆ©s gran d'Europa dĆ³na per finalitzada la seva tercera temporada havent esgotat la totalitat de les entrades que es van posar a la venda. En total han sigut mĆ©s de 16.500 les persones d'arreu del continent que han visitat aquest complex d'oci i terror que aquest any s'ha situat a Illa Fantasia.

Part d'aquest pĆŗblic ha vingut de l'estranger. Destaca el mercat anglĆØs que aquest any ha experimentat un creixement d'un 18% sent ja el segon mercat europeu, desprĆ©s de FranƧa, que visita les instal·lacions. Aquesta internacionalitzaciĆ³ d'Horroland converteix el que Ć©s l'Scream Park mĆ©s gran d'Europa com un destĆ­ clau dins del sector del terror.

Aquest ĆØxit de pĆŗblic obre la porta a una quarta temporada que, segons l'organitzaciĆ³ del parc, duraria mĆ©s dies i presentaria grans novetats com l'esperada Extreme House. Aquesta experiĆØncia extrema nomĆ©s accessible pel pĆŗblic adult no ha format part de l'oferta d'activitats del parc per les mesures anticovid. A aixĆ² s'ha referit Cristina Raya, codirectora del parc "Si la pandĆØmia ens deixa, Horrorland 2022, tornarĆ  i ho farĆ  amb l'Extreme House".

La direcciĆ³ del parc agraeix a tots els visitants, treballadors, patrocinadors i col·laboradors que han confiat en el projecte.


Font: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris