'RoboWoman', violació i posterior venjança futurista protagonitzat per Dawna Lee Heising

A mig camí entre Terminator i La violència del sexe, RoboWoman és carn instantània de cinema trash.


Recomanem que pareu atenció a RoboWoman (2019). Es tracta d'una producció nord-americana de baix pressupost que es balanceja entre el thriller futurista i el terror, i que si desgranem el seu equip artístic trobem tota mena de perles dins del gènere, tal com ara repassarem. També, el seu demencial argument a mig camí entre Terminator i La violència del sexe és més que cridaner, incloent-hi arts marcials com a arma demolidora, i que juntament amb el seu atrevit pòster, RoboWoman és carn instantània del cinema trash. Anem per parts.

El director de RoboWoman és el realitzador Dustin Ferguson, responsable de la curiosament multipremiada Nemesis 5: The New Model com a millor director. Pel que fa al repartiment, qui interpretarà RoboWoman serà l'explosiva -i veterana- actriu Dawna Lee Heising ("Samurai Cop 2: Deadly Vengeance"), també hi serà Sue Price (partícip a les seqüeles "Nemesis 2-5"), el mític Mel Novak ("Joc amb la Mort"), la guapíssima Vida Ghaffari ("Robocop" (2014)) i la screamqueen per excel·lència Brinke Stevens ("La casa de l'àvia", "Nightmare Sisters").

La pel·lícula és un Rape&Revenge que té com a protagonista Vivica Stevens (Lee Heising), que després de tenir una cita amb un company de treball acaba sent brutalment agredida i violada pel seu company i amics embogits. Mig morta al carrer, Vivica és trobada per la seva companya d'habitació Carlenee (Sue Price), que l'indueix a sotmetre's a una cirurgia "cibernètica" experimental i il·legal en què se li lliura a Vivica un braç i una visera robòtics. No obstant això, la cirurgia cibernètica causa estralls al cervell i al cos. En poc temps, decideix buscar venjança amb l'ajuda dels seus nous accessoris d'alta tecnologia. Un per un, es venjarà salvatgement dels seus agressors!

L'encarregat dels efectes especials és Joe Castro, un especialista habitual del gènere de terror de sèrie BZ més actual, responsable de pel·lícules com Wishmaster 3 i 4, Mort el 4 de juliol, Terror Toons, Night of the demons 3Blood Feast 2 : All U Can Eat o la futura Maya. Sens dubte és una garantia dels FX barats i resultants.

Quan s'estrena? Doncs demà 11 d'abril, en un esdeveniment especial a la localitat nord-americana de Maryland. RoboWoman es presentarà com una "Experiència Grindhouse", amb anuncis i tràilers de pel·lícules casposes dels anys setanta i els vuitanta



Segons Ferguson: "Com a fanàtic de les pel·lícules de venjança d'explotació abans, espero reinventar i donar nova vida al gènere en infondre a la nostra història una mica de sensibilitat futurista i diversió. Què passa quan la dona violada i que queda mig morta torna per venjar-se amb la força del Terminator? Bé, hauràs de veure la pel·lícula i descobrir-ho... però gràcies a allò terrorífics f/x de Joe Castro, et prometo que no és bonic".

Per cert, RoboWoman 2 i 3 ja ha estat confirmat, i també estarà dirigida per Dustin Ferguson.

Font: HS

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris