Akira Toriyama argumenta el nou disseny de Broly a 'Dragon Ball Super: Broly'

El creador de Bola de Drac va explicar els motius que el van portar a redissenyar Broly

Quan faltaven menys d'una setmana perquè s'estreni a sales de cinema japoneses la pel·lícula Dragon Ball Super: Broly, el mestre Akira Toriyama va voler enviar un missatge als fans de Dragon Ball a través de la revista Shonen Jump d'aquesta setmana. Toriyama hi va explicar els motius que el van portar a redissenyar Broly i el perquè d'algunes decisions que va prendre en referència al personatge. El missatge traduït al castellà seria així:


  • Quan vaig parlar amb el meu editor sobre la propera pel·lícula em va suggerir el personatge de Broly, ja que és un personatge molt popular. M'havia oblidat d'ell, però aparentment Broly estava en algunes històries originals de la Toei Animation en el passat, i simplement els vaig donar el disseny del seu personatge després d'escoltar un simple resum de la trama. Com que Broly és tan popular, usar-lo ha de complaure la multitud. Amb el tema triat, vaig prendre la història original com a punt de partida i vaig crear un Broly completament nou amb el meu propi estil. La pel·lícula és una continuació de "Super", portant Broly amb l'exèrcit de Freezer inclòs, i incloent també els nous personatges Chirai i Leemos, que són el tipus de personatge que m'agrada. Les meves disculpes per a qui prefereixi la versió original, però he afegit elements una mica més dramàtics i humans al personatge per mantenir tots els fans feliços. O almenys aquest era el pla, però què pensaran vostès? [en referència a les escenes de lluita] Quan es tracta d'escenes de batalla tan importants, la Toei Animation és genial. Jo només escric les coses i deixo la resta, i tornen amb batalles de primer nivell. Això és molt intens per a un vell com jo, però estic segur que no oblidaran aquestes escenes de lluita furioses que usen tots els trucs marcats. Tot l'equip va fer una feina excel·lent. Per a vostès, antics fans i persones que ni tan sols són fans, vinguin i vegin la pel·lícula de totes maneres, res no em farà més feliç que a tots vostès els agradi "Broly".A manera recordatòria, us anoto per enèsima vegada les dates d'estrena als cinemes de Dragon Ball Super: Broly:


-JAPÓ: 14 de desembre de 2018
-LLATINOAMÈRICA: 24 de gener de 2019 (diàlegs doblats al castellà)
-ESTAT ESPANYOL: 1 de febrer de 2019 (diàlegs doblats al català, euskera i castellà)  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris