DISSAPOINTMENT BLVD: La nova pel·lícula d'Ari Aster confirma el repartiment principal

Joaquin Phoenix protagonitzarà aquesta nova producció d'A24. Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan i Kylie Rogers també participen.


La nova pel·lícula del director de Midsommar i Hereditary es titula Disappointment Blvd, una producció d'A24 de la qual Ari Aster porta ja un temps preparant. L'últim en conèixer-se és el repartiment principal de la pel·lícula.

Si bé ja coneixíem que el guanyador d'un Oscar Joaquin Phoenix (Joker) protagonitzarà Disappointment Blvd., a través de Deadline hem conegut altres noms que veurem a la pel·lícula.

Nathan Lane (Penny Dreadful: City of Angels), Patti LuPone (Parker), Amy Ryan (Birdman), i Kylie Rogers (Bellesa Oculta).

No obstant això, la nova pel·lícula d'Ari Aster no serà de terror. Tal com ja es va revelar fa un temps, Disappointment Blvd tracta sobre "un retrat íntim que abasta dècades d'un dels emprenedors més reeixits de tots els temps".

Segons llegim en IMDB, Ari Aster descriu la pel·lícula amb certa incertesa "un melodrama domèstic malaltís en la línia de Douglas Sirk".

¿Personatge real o fictici? Ja ho veurem pròximament, en tot cas Disappointment Blvd sembla una pel·lícula pensada perquè Joaquin Phoenix torni a lluir-se.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris