'Dragon Ball Super: Super Hero' ja te tràiler i data d'estrena

La pel·lícula número 21 de Bola de Drac farà tornar en escena l'Exèrcit de la Cinta Vermella, i se centrarà en la transformació de "Súper Guerrer".


Els fans de Bola de Darc han d'estar contents. Contents per la publicació del primer tràiler de la nova pel·lícula que prepara Toei Animation i que es titula Dragon Ball Super: Super Hero, la que suposa ser la número 21 de la franquícia.


El tràiler ha sigut presentat en el marc de la Jump Festa al Japó el 18 de desembre. L'esdeveniment també ha servit per conèixer més detalls d'aquesta nova pel·lícula que serà estrenada a sales de cinema del Japó el 22 d'abril de 2022.


Dragon Ball Super: Super Hero farà tornar l'Exèrcit de la Cinta Vermella (Red Ribbon) i presentarà a dos personatges anomenats Gamma 1 i Gamma 2, que aparentment seran els rivals batre per Goku, Cor Petit, Son Gohan i companyia. Ara bé, el que s'evidencia al tràiler de la pel·lícula és que Son Gohan tindrà una rellevància superior a la resta de personatges.


A més dels personatges citats, també s'ha conformat la presència de Vegeta, Bulma, Dende, Karin, i Whis.


Segons es va informar a la Jump Festa, la pel·lícula se centrarà en la transformació de “súper guerrer”. Això ens descol·loca una mica, ja que segons els esdeveniments de la saga de Bu en Son Gohan ja no necessita fer aquesta transformació. Veurem què passa.



Akira Toriyama és el guionista i dissenyador dels personatges. La producció de la pel·lícula va iniciar el 2018, just després de l'estrena de Broly.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris