El manga de Junji Ito 'Uzumaki' tindrà una adaptació anime, i primer teaser tràiler!

Està produïda per la prestigiosa empresa Production I.G (Ghost in the Shell) i dirigida per Hiroshi Nagahama (Mushi-Shi). La minisèrie es compondrà de quatre episodis.



La plataforma Crunchyroll va anunciar divendres que el manga Uzumaki, l'obra mestra de Junji Ito, tindrà una adaptació a l'anime. Estarà dirigida per Hiroshi Nagahama, responsable de Mushi-Shi, i serà una minisèrie de quatre episodis produïda per la prestigiosa productora japonesa Production I.G (Ghost in the Shell).

Un detall important és que Colin Stetson, responsable de la música a la pel·lícula Hereditary, també ho és en aquesta adaptació a l'anime d'Uzumaki.

A diferència del que és habitual en les produccions japoneses, aquesta adaptació d'Uzumaki tindrà la seva première mundial als Estats Units. L'estrena anirà a càrrec de Toonami (una extensió de l'empresa Adult Swim, antiga Cartoon Network), la qual fins i tot ja ha compartit a través de xarxes socials un primer tràiler d'aquesta adaptació, el qual ens ha deixat meravellats. Tot i això, encara no hi ha data exacta per a la seva estrena.




Uzumaki és un manga de terror creat per Junji Ito, i que va ser publicat entre el 1998 i el 1999 a la revista seinen Big Comic Spirits, de l'editorial Shogakukan.

La història se centra en els habitants de la petita ciutat japonesa de Kurouzu que sembla estar maleïda pels esdeveniments sobrenaturals que envolten les espirals. Kirie Goshiwa, que viu al poble, experimenta juntament amb la resta la sèrie de successos estranys, els quals d'alguna manera tenen relació amb la simple figura de l'espiral.

Moltes persones s'obsessionen o es posen paranoiques per les formes en espiral, cosa que dóna com a resultat diverses morts horribles. Al final, la ciutat queda aïllada de la resta del món, cosa que porta als esdeveniments apocalíptics i la revelació del secret ocult sota el llac al centre de la ciutat.

Uzumaki va ser portat al cinema l'any 2000 en una pel·lícula dirigida per Higuchinsky. La pel·lícula estava protagonitzada per Eriko Hatsune, que interpretava la protagonista Kirie Goshima, i per Shin Eun-kyung que va interpretar Chie Maruyama. El seu argument difereix lleugerament de l'original.

Més recentment, Uzumaki ha tingut una adaptació literària, de la qual us parlem AQUÍ.

Fonts: ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris