El nou Androide 21 per a 'Dragon Ball Z Fighters'


Quan Akira Toriyama utilitza les mans per crear alguna cosa relacionada amb Goku i companyia, mereix tota l'atenció dels seguidors de la sèrie. En aquest cas, l'última novetat sobre això la trobem al videojoc Dragon Ball Z Fighters, que té prevista la seva sortida a la venda a Espanya el mes de febrer de 2018 per a PC, Play Station 4 i Xbox One. En ell, Toriyama ha permès la creació d'un nou personatge exclusiu que ha fet trontollar tota la xarxa: l'Androide 21.



No és la primera vegada que passa una cosa semblant. Però, a diferència d'altres personatges com Hatchiyack, creat exclusivament per al videojoc Dragon Ball Z Gaiden: Saiyajin Zetsumetsu Keikaku i que acabo convertit en un OVA -Dragon Ball Z: Pla per erradicar els Saiyans-, aquesta vegada Androide 21 si que ha estat dissenyada per Akira Toriyama. I és que, sensei, sempre s'ha desmarcat de tots els animes que va crear Toei Animation i de tots els videojocs distribuïts per Bandai, excepte actualment, que sembla completament implicat tant a Dragon Ball Super com al present Dragon Ball Z Fighters.

Qui és Androide 21? Com bé apunta, es tracta d'un nou androide creat pel Dr. Gero, i que posseeix un aspecte tant facial com físic molt a la línia dels Androide 17 i 18. Per tant, a diferència dels dissenys dels nous personatges de Dragon Ball Super -insisteixo, també creats per Toriyama-, en aquest cas sembla que retrocedim encertadament en el temps i tornem als dissenys de personatges estèticament més polits, realistes físicament, i que desprenen aquest toc fosc i adult tan propi de la saga de Cèl·lula; la que és sens dubte la saga de Bola de Drac més madura i violenta de l'obra d'Akira Toriyama.




També podem apreciar que Androide 21 vesteix una bata com si fos una doctora, i que juntament amb unes ulleres desprèn la idea que es tracta d'una científica. A més, a la bata es pot apreciar el logotip del Red Ribbon -l'Exèrcit de la Cinta Roja-, i que juntament amb els cèrcols a les orelles respecta absolutament l'estètica que posseeixen tots els androides vistos a Bola de Drac Z. Però poc més se sap sobre aquest nou personatge, i com és habitual a Internet quan la manca d'informació és notòria, ja han començat a aparèixer teories de tota mena. Per exemple, es diu que Androide 21 és la dona del Dr. Gero (Androide 20) i que Androide 16 és el fill de tots dos. Altres parlen que podria tractar-se de la germana d'Android 16, quelcom possible sobretot pel fet que Androide 17 i 18 també ho són, i aquesta teoria es reforça quan en algunes captures promocionals se'ls pot veure tots dos junts.



Se'ns fa inevitable pensar que la roba que porta és idèntica a la de Harley Quinn dels còmics de DC, per la qual cosa podria ser una picada d'ullet a la seva figura. I, qui és Harley Quinn? Doncs podríem considerar-la com la suposada dona del Joker, per dir-ho així... És per tant l'Androide 21 la dona del Dr. Gero? Jo aposto per això, i que Androide 16 és el fill. Però, sigui com sigui, l'Androide 21 és un personatge creat per Akira Toriyama i ha de tenir una coherència dins de l'univers Bola de Drac, i que esperem conèixer aviat.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris