"El presoner de la patrulla galàctica" és el títol del nou arc argumental de 'Dragon Ball Super'

"El presoner de la patrulla galàctica" succeirà just després del que va passar a la pel·lícula Dragon Ball Super: Broly


El número d'aquesta setmana de la revista japonesa V-Jump ha confirmat allò que molts seguidors de Bola de Drac sospitaven: Dragon Ball Super tindrà un nou arc temporal. Aquest arc fins i tot té títol, com és "El presoner de la patrulla galàctica", i succeirà just després del que va passar a la pel·lícula Dragon Ball Super: Broly, que recordem que s'estrenarà a cinemes japonesos el 14 de desembre.


Aquest nou arc argumental de Dragon Ball Super de moment només s'ha confirmat per al format màniga, és a dir, que Toyotaro continuarà treballant a l'obra amb Akira Toriyama. Aquest manga es començarà a publicar al desembre, posteriorment a l'estrena a cinemes de Dragon Ball Super: Broly, òbviament perquè segueix la història. Això implica seguir-la, per tant, Toyotaro obviarà a la màniga els successos de la pel·lícula dirigida per Tatsuya Nagamine.


A més, el número d'aquesta setmana de la revista V-Jump ha mostrat una imatge oficial d'aquest nou arc argumental titulat "El presoner de la patrulla galàctica", on podem veure un vell conegut de la franquícia, com és el Déu Suprem , el que va ser absorbit per Boo a Bola de Drac Z. També, tal com el títol apunta el títol de l'arc argumental, Jaco pot jugar un paper rellevant en la història.



De moment no hi ha més informació disponible, però el que es pot confirmar ja (i ens alegrem) és que "El presoner de la patrulla galàctica" serà el nou arc argumental de Dragon Ball Super, si més no al manga de Toyotaro. Caldrà veure si Toei Animation ho adapta a la petita pantalla.

FONT: Hobby Consolas

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris