El remake de 'Les Aventures de Fly' s'emetrà a TV a l'octubre del 2020

La nova sèrie de Les Aventures de Fly començarà a emetre's a la televisió japonesa l'octubre del 2020. Així ho ha revelat el primer tràiler de la sèrie.


A través d'un vídeo en streaming al Dragon Quest Day, ha estat revelat el primer tràiler de la readaptació a l'anime del manga Les Aventures de Fly. El seu títol internacional és Dragon Quest: The Adventure of Dai, i el seu primer episodi s'estrenarà l'octubre de 2020 al Japó.

A més del primer tràiler també s'ha desvetllat el nou disseny dels personatges principals de la sèrie, i com es pot apreciar s'ajusten als de l'anime dels anys 90'. Aquests personatges són Fly\Dai (recordem que a occident es va utilitzar el nom de "Fly", però l'autèntic és Dai), Pop, Mam, Liona, Iván i Henki.



Tant el tràiler com el nou disseny dels personatges són el primer exemple de com serà la nova animació de Les Aventures de Fly. I és que l'estudi creador de la sèrie, Toei Animation, fa servir per a l'elaboració de l'anime tecnologia híbrida, barrejant el 2D i el CGI.

Les Aventures de Fly narra la vida de Fly, un nen criat en una illa de monstres bondadosos i que va ser entrenat per l'heroi llegendari Iván. Ell, juntament amb els seus companys, viatjaran per derrotar l'exèrcit dels dimonis.




Les Aventures de Fly narra la vida de Fly, un nen criat en una illa de monstres bondadosos i que va ser entrenat per l'heroi llegendari Iván. Ell, juntament amb els seus companys, viatjaran per derrotar l'exèrcit dels dimonis.

Les Aventures de Fly és un manga titulat originalment Dragon Quest: Dai no Daiboken, i que està basat en el joc vídeo de fantasia Dragon Quest. Creat per Riku Sanjo (història) i Kôji Inada (dibuix), el manga adaptava les parts II i III de l'argument del videojoc.

Dragon Quest: Dai no Daiboken consta de 350 capítols que van ser publicats en 37 toms per Shueisha, la mateixa editorial que va publicar Bola de Drac. Posteriorment, Toei Animation va adaptar el manga en una sèrie de 46 episodis, la qual no va abastar la totalitat de la història, deixant-la així inconclusa. Segons Toei, aquesta decisió va ser deguda a la inviabilitat econòmica de l'empresa per assumir el cost de la sèrie.

Pocs anys més tard, el manga Dragon Quest: Dai no Daiboken arribaria a l'Estat espanyol de la mà de Planeta DeAgostini, traduït com a "Les Aventures de Fly". Malauradament, van publicar només fins al capítol 50, el que seria el tom 13 al Japó, a causa del baix volum de vendes.

La sèrie d'animació va arribar a Catalunya de la mà de TV3 el 13 d'abril del 1993. La sèrie va tenir un èxit d'audiència considerable. Posteriorment, va ser reemesa al canal K3.

Les Avetures de Fly mostra valors com la superació i l'honor, cosa que tant els personatges bons com els dolents valoren per damunt de tot. També l'amistat i el sacrifici pels amics, així com la compassió.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris