Elijah Wood serà dolent al remake 'EL Vengador Tóxico'

Wood s'uneix a un repartiment amb els confirmats Peter Dinklage, Taylour Paige i Jacob Tremblay.


Segons informa The Illumminerdi l'actor Elijah Wood ha sigut l'escollit per interpretar al malvat del remake d'El Vengador Tóxico. Aquesta informació ha estat confirmada per qui va dirigir la pel·lícula original, Lloyd Kaufman (Twitter).

Des de 2010 es planeja un reinici de la saga El Vengador Tóxico. Però la pilota no ha començat a rodar fins que Lengendary Pictures ha adquirit els drets de la franquícia i va decidir produir la pel·lícula. L'escollit va ser Macon Blair per escriure i dirigir la pel·lícula, i el projecte ha anat agafant tal envergadura fins a acollir estrelles de Hollywood com Peter Dinklage, Taylour Paige i Jacob Tremblay, així com l'últim a sumar-se Elijah Wood

Elijah Wood encarnarà Bob Garbinger, el corrupte cap de Winston (Dinklage) que busca la manera de ser tan poderós com Toxie. Segons el mitjà abans citat, Garbinger és el típic personatge que sol trepitjar a altres per aconseguir els seus desitjos de poder.

ACTUALITZACIÓ: Finalment Elijah Wood tindrà un altre paper a la pel·lícula segons ha rectificat Deadline. Qui serà el vilà del venjat Tòxic és Kevin Bacon.


Legendary Pictures és la mateixa empresa que ha produït pel·lícules com Crimson Peak, Krampus, Trick 'r Treat o la futura nova entrega de la saga La Matança de Texas, prevista per 2021.

El Vengador Tóxico (1984) és una pel·lícula de superherois nord-americana produïda per Troma, en què es combinava la comèdia, el terror i l'acció, en un relat carregat de sang, erotisme i incorrecció a ulls actuals.

La pel·lícula original la protagonitza Melvin, un jove resident a Tromaville que és motiu de burla entre el jovent. Un dia cau en una cisterna radioactiva quan fuig d'una colla de joves. Les radiacions el convertiran en un monstruós mutant amb superpoders, els quals farà servir per alliberar del mal a la ciutat...

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris