Taylour Paige se une al remake EL VENGADOR TÓXICO de Legendary

(Taylour Paige a Zola)

La protagonista de Zola d'A24, s'uneix a Peter Dinklage i Jacob Tremblay al repartiment del remake d'El Vengador Tóxico


Legendary Pictures segueix treballant en la producció del remake d'El Vengador Tóxico, que estarà dirigit per Macon Blair. Amb comptagotes es van coneixent noves notícies, i avui sabem a través de Deadline que l'actriu Taylour Paige liderarà el repartiment femení.

A Paige cal sumar-li els ja confirmats Peter Dinklage i Jacob Tremblay.

Aquest remake pretén reinterpretar el clàssic de la productora Troma Entertainment de 1982 El Vengador Tóxico . Va ser una pel·lícula de superherois de baix pressupost en la línia de Deadpool, amb una considerable crítica social a la contaminació mediambiental de les grans indústries sense deixar de banda la comèdia absurda pròpia de la productora, així com la violència extrema, els nus i el gore.

Aquesta reinterpretació del clàssic compta amb l'aprovació de Lloyd Kaufman i Michael Herz, els qui exerceixen com a productors. També estan Alex García i Jay Ashenfelter de Legendary Pictures.

Taylour Paige és una de les actrius de moment, en estar rebent crítiques molt bones pel seu paper a Black Bottom, on va rebre una nominació el premi NAACP Image Award com a Millor Actriu de Repartiment. També va treballar al costat de Matthew McConaughey i Jonathan Majors a White Boy Rick, i es deixarà veure també en l'esperada pel·lícula dirigida per Janicza Bravo d'A24, Zola, que s'estrenarà el 30 de juny a Estats Units.

Legendary Pictures és qui produeix el remake d'El Vengador Tóxico, la mateixa empresa que ha produït pel·lícules com Crimson PeakKrampusTrick 'r Treat o la futura nova entrega de la saga La Matança de Texas, prevista per 2021.

El director del remake és Macon Blair, més conegut per la seva faceta d'actor a l'haver participat en pel·lícules com Blue Ruin i Green Room.

El Vengador Tóxico és una saga de quatre pel·lícules que va iniciar el 1984. Va continuar el 1989 amb El Vengador Tóxico 2, El Vengador Tóxico 3: La última tentación de ToxieEl Vengador Tóxico 4: Ciudadano Toxie. A més, també s'ha realitzat un espectacle musical, un còmic de Marvel i una sèrie d'animació per a televisió.

La pel·lícula original la protagonitza Melvin, un jove resident a Tromaville que és motiu de burla entre el jovent. Un dia cau en una cisterna radioactiva quan fuig d'una colla de joves. Les radiacions el convertiran en un monstruós mutant amb superpoders, els quals farà servir per alliberar del mal a la ciutat...  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris