THEY SEE YOU, una "versió de Jumanji" a Halloween

 

"L'objectiu de Tory Jones era fer una versió de Jumanji per Halloween i estem molt emocionats que la gent ho vegi!", Diu Chris Gierowski, productor executiu de They See You.


They See You és una pel·lícula de terror ambientada en Halloween que ha estat escrita i dirigida per Tory Jones (The Wicked One), amb l'ajuda al guió de Cheyenne Gordon. És una producció de Jonestown Films i Studio 605 Films, i ja han estat llançades les primeres imatges oficials, inclòs un pòster.



Com el seu pòster apunta és una comèdia de terror, i Tory Jones la descriu així "Està molt inspirada en les pel·lícules clàssiques que coneixem i estimem. La història és un viatge enginyós, divertit i esgarrifós que no es pren massa seriosament i tindrà la gent rient un minut i saltant del seu seient espantada al següent. "

SINOPSI: La pel·lícula tracta sobre tres germans marginats que roben un tauler misteriós en Halloween i, sense saber-ho, deslliguen una horda de dimonis d'una altra dimensió a la seva ciutat natal.

El repartiment inclou a Lloyd White, Jack Gross, Jace Carson, Jason Crow (Harvest Lake), John Wells (Piranha Sharks), Brando Wall (Wicked Ones), i Sebrina Scott (Last American Horror Show).

Estrena a 2022.  








Página Oficial

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris