Tots els actes de Bola de Drac al Saló del Manga


Quina alegria tindran tots els amants de l'obra d'Akira Toriyama quan s'adonin de tot el sac d'actes, activitats, exposicions i la resta que aquest Saló del Manga dedicarà a Goku i companyia. N'hi haurà de tots colors, així que faré un petit repàs a tot allò que podrem gaudir al Saló:

-El dijous dia 1 de novembre significa la inauguració del Saló. A més d'algunes conferències que es faran relacionades amb el manga de Toriyama, el Saló també tindrà un esdeveniment força destacable, fins i tot en l'àmbit mundial: batre el World Record Guinness de major nombre de persones disfressades de personatges de l'univers Bola de Drac. Un ambiciós friqui-objectiu que s'ha proposat el Saló del Manga que de ben segur aconseguirà.

Important, què cal fer? Per començar, qui vulgui disfressar-se entrarà gratis, però ha de ser conscient que cal anar completament disfressat, és a dir, de cap a peus, en cas contrari pagarà entrada com qualsevol altre visitant quedant així com un pringat, no n'hi ha més. La reunió de gent disfressada s'oficialitzarà a les 13.00 hores a la zona de l'escenari del Saló del Manga, moment clau per veure si s'aconsegueix batre el rècord o no. Ànims als quals es vulguin disfressar!




-I si batre el World Record Guinness de Bola de Drac no és suficient al·licient per llançar-vos a ficar-vos unes disfresses, si us dic que per animar l'acte es comptarà amb la participació a l'escenari dels dobladors Marc Zanni (Goku) i Joan Sanz (Vegeta) ) a la versió catalana de la sèrie, és que no hi ha excusa. Tots dos seran els encarregats de divertir i entretenir els assistents disfressats explicant algunes anècdotes que s'expliquen al seu nou llibre La sèrie de la teva vida: Bola de Drac. I per si no n'hi hagués prou, el cantant Ryutaro Iijima vingut des de Tòquio cantarà per als assistents diversos temes de la clàssica sèrie d'Akira Toriyama.

-Exposició 20 ANYS DE BOLA DE DRAC A CATALUNYA
Ja són fins a 28 anys que es va veure néixer Goku i companyia a la famosa revista japonesa de màniga Shonen Jump de la mà de l'indiscutible Akira Toriyama, que va acabar veient perllongada la seva edició setmanal a la revista a causa del seu extraordinari èxit entre el 1984 i el 1995.


Nosaltres som tema a part, vivim a l'altra banda del món i la gran majoria de joies en forma de vinyetes originades al Japó mai no aterraran a les nostres terres. No va ser el cas de Bola de Drac, la que és possiblement la millor sèrie de còmic, fins i tot d'animació, que ha tingut mai el Japó, i que va acabar sent editada a les nostres terres fa just 20 anys de la mà de Planeta DeAgostini Còmics. És per això que entre tot el carrusel d'activitats dedicades a Bola de Drac al present Saló del Manga, una serà una exposició dedicada al còmic japonès de la mà de la dita editorial i FICOMIC.

Possiblement una alegria per a totes les edats, ja que si compartim alguna cosa majoritàriament jove i no tan joves, és que creixem amb les boles de drac. I no és parlar per parlar, de fet, des del llançament del manga per primera vegada, Bola de Drac s'ha convertit en un dels més populars de la seva època en arribar a vendre més de 152 milions de còpies només a la seva país d'origen, xifra que arriba a estendre's fins als 300 milions si es consideren les vendes a escala mundial dels 42 volums que componen la col·lecció completa.

-A les sales d'actes és on viurem els esdeveniments més conferencials en relació amb Bola de Drac. Aquest any podrem gaudir de dues sales d'actes, plenes de contínua activitat per donar cabuda a tot allò que ens ha d'oferir el present Saló.
A la Sala 1, i dirigint-nos directament al diumenge dia 4 de novembre -últim dia de Saló- podrem gaudir d'una interessant taula rodona a càrrec d'Oriol Estrada sobre Com va arribar Bola de Drac al nostre país?, una excel·lent oportunitat per respondre totes aquelles preguntes dels més neòfits aficionats al manga i anime que van créixer veient la sèrie.




-A la Sala d'actes 2 és on podrem gaudir del que és, personalment, l'esdeveniment més important del Saló (sí, més que això del Record Guinness).
Dijous 1 de novembre  a les 18:00 hores. Recordeu aquella video-entrevista penjada a youtube.com a Marc Zanni i Joan Sanz explicant que estaven escrivint un llibre sobre ells i Bola de Drac? En què intentarien respondre moltes de les preguntes que els fans els han plantejat al llarg dels anys, i que veuria la llum aviat? Finalment el llibre ha vist la llum i serà presentat de forma oficial al Saló amb la commemoració dels 20 anys de l'aterratge a les nostres terres del manga màniga més famós del món. El llibre es titula La sèrie de la teva vida: Bola de Drac, i serà presentat a la Sala d'actes 2 amb l'assistència dels protagonistes: Marc Zanni i Joan Sanz (Goku i Vegeta respectivament) a més de Victor Sarsal.
Una bonica oportunitat per preguntar qualsevol cosa a les veritables ànimes de la que és, sens dubte, la sèrie de la nostra vida, i que a més podrem conèixer el que de ben segur hauria de ser un llibre imprescindible per a tots nosaltres.

-I que no fallin els videojocs! Un any més Microsoft al costat de la seva consola Xbox 360 estarà present al Saló del Manga. En aquesta ocasió els aficionats disposaran de dues àrees diferenciades:

* Espai XBOX: en aquest espai podrem accedir a provar en nou Dragon Ball Z Budokai HD, juntament amb altres jocs de la consola de Microsoft com el Gears of War 3, Tekken Tag Tournament 2, Resident Evil 6, FIFA 13, Pro Evolution Soccer 13, Forza Horizon, Brave i Halo 4 -que en aquest cas l'assistent podrà provar abans que surti a la venda-.

* Espai KINECT: en aquesta segona àrea podrem jugar al Dragon Ball Kinect, l'esperadíssim joc que hauria de servir de base per acabar oblidant els repetitius Tenkaichi a favor d'alguna cosa en què puguem interactuar nosaltres, lluitar nosaltres. Segur que tindrà 1000 errors millorables, però el que queda clar és que amb Dragon Ball Kinect s'obre la porta al que podria arribar a ser el joc definitiu de Bola de Drac.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris